Αθλητισμός

Δανεικός έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μποκανί!

Δανεικός έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μποκανί!
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην διαρρέει πληροφορίες για την μετακίνηση του Ντιεμερσί Μποκανί στο λιμάνι, όμως οι πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι ο Κονγκολέζος επιθετικός θα έρθει δανεικός.

Όπως συνηθίζει, ο Ολυμπιακός δεν διαρρέει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της απόκτησης του Ντιεμερσί Μποκανί και προς το παρόν δεν γίνεται αναφορά σε χρονική διάρκεια συμβολαίου ή οικονομικά δεδομένα της μετακίνησης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το μανατζερικό περιβάλλον του παίκτη, ο Μποκανί δεν έρχεται με κανονική μεταγραφή, αλλά ως δανεικός στο λιμάνι.

«Αν δεν έρθουν προτάσεις τις επόμενες ημέρες, τότε ο Μποκανί αναγκαστικά θα μείνει εδώ και θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα», ήταν τα λόγια του προέδρου της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκόρ Σούρκις ο οποίος για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι είχε να διαχειριστεί την ίδια καυτή πατάτα.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα των Ουκρανών, με τη σύμφωνη γνώμη της συζύγου του, η οποία δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την μετακόμιση στο Κίεβο.

Τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, η λύση δόθηκε ακριβώς στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (31 Αυγούστου) με ισάριθμους δανεισμούς σε Νόριτς και Χαλ, αυτή τη φορά το καλό τρίτωσε, αλλά πολύ πιο νωρίς.

Με το συμβόλαιο του Μποκανί με την Ντιναμό Κιέβου να εκπνέει το καλοκαίρι του 2018, εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος: «πως γίνεται οι Ουκρανοί να δανείσουν ένα παίκτη στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του;». Η απάντηση είναι απλή.

Η Ντιναμό ήθελε να ξεφορτωθεί όσο πιο νωρίς από τα λογιστικά της βιβλία το βαρύ συμβόλαιο του Μποκανί, αφού πρόκειται για παίκτη που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε πια να πουλήσει ή να σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να ανανεώσει. 

Κάποια δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν ότι ο Μποκανί έρχεται δανεικός με οψιόν αγοράς, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να στέκει, εκτός αν ο Αφρικανός επιθετικός ανανέωσε κρυφά τις τελευταίες ημέρες δίχως να το μάθει κανείς.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments