Αθλητισμός

Νέος προπονητής στο Futsal της ΑΕΚ

Νέος προπονητής στο Futsal της ΑΕΚ
Tην ομάδα ανέλαβε ο Γιάννης Ζιάβας.

Ο Γιάννης Ζιάβας είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας Futsal της ΑΕΚ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ευχαριστώντας τον Απόστολο Μπελτσίδη για την φετινή προσφορά του. Συνεργάτης του Γιάννη Ζιάβα αναλαμβάνει ο Χάρης Γράψας.

Η ακακοίνωση του Futsal αναφέρει: Η διοίκηση της ΑΕΚ Futsal ευχαριστεί τον Απόστολο Μπελτσίδη για το σημαντικό του έργο στην ομάδα, στη διάρκεια αυτής της 1ης επίσημης χρονιάς της Ομάδας στις Πανελλήνιες αγωνιστικές δραστηριότητες της ΠΕΠΣΣ!

Παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΓΙΑΝΝΗ ΖΙΑΒΑ, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της Ανδρικής ομάδας & Head Coach των αγωνιστικών ομάδων των υποδομών μας!

Επίσης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΧΑΡΗ ΓΡΑΨΑ, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη άμεσου συνεργάτη του Γιάννη Ζιάβα & Γυμναστή της Ομάδας.

Ο Γιάννης Ζιάβας τις προηγούμενες 2 σεζόν ήταν προπονητής στην ομάδα ΑΘΗΝΑ 90, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 2016 και το Κύπελλο Ελλάδας το 2017. Επίσης το 2014 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Αγ. Παρασκευής. Ο Γιάννης Ζιάβας έχει επίσης διακριθεί 3 φορές σαν Προπονητής της Χρονιάς !

Ο Χάρης Γράψας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και ήταν επί σειρά ετών και έως το 2016, γυμναστής της Ανδρικής ομάδας του ΔΟΥΚΑ.

Καλή Επιτυχία στο Νέο Προπονητικό Team!

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments