Αθλητισμός

«Πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ της Στόουκ στον Παναθηναϊκό για Γουακάσο»

«Πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ της Στόουκ στον Παναθηναϊκό για Γουακάσο»
Το ιδιαίτερα υψηλό ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μουμπάρακ Γουακάσο φέρεται να πρότεινε η Στόουκ στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γκάνα.n

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kickgh.com οι «Πότερς» είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τον Γκανέζο ποδοφαιριστή. 

Πρόκειται για ένα νούμερο ιδιαίτερο υψηλό αν αναλογιστεί κανείς ότι η ρήτρα που υπήρχε σε περίπτωση που η Γρανάδα επιθυμούσε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ήταν 1,5 εκατ. ευρώ.

Βεβαίως, μένει να φανεί αν τελικά θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη στην αγγλική ομάδα αλλά και το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του το τριφύλλι. Σε περίπτωση πάντως που τελικώς το σενάριο επιβεβαιωθεί, το συγκεκριμένο ποσό θα αποτελέσει μία σημαντική οικονομική ανάσα για τον σύλλογο.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Γουακάσο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας με σύλλογο από τη Βρετανία ενώ τόνισε πως αναμένει τις οριστικές εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως για τον Γουακάσο έχουν ακουστεί και άλλες ομάδες πως ενδιαφέρονται όπως η Ρέντινγκ, η Σοουόνσι και εσχάτως η Άστον Βίλα.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments