Αυτοδιοίκηση

Ημερίδα ενημέρωσης για το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελλίου από τον δήμο Μινώα Πεδιάδας

Ημερίδα ενημέρωσης για το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελλίου από τον δήμο Μινώα Πεδιάδας
Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017, στις 10.30 το πρωί.

Για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου, την πορεία των απαλλοτριώσεων και τις περιβαλλοντολογικές μελέτες, θα ενημερώσουν τους φορείς και τους πολίτες, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017, στις 10.30 πμ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Καστελλίου.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν ο διευθυντής του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, Ιωάννης Καρνέσης και ο περιβαλλοντολόγος Σπυρίδων Παπαγρηγορίου, επικεφαλής της περιβαλλοντολογικής ομάδας του Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τα τεxνικά χαρακτηριστικά και οι περιβαλλοντολογικές μελέτες θα αναλυθούν στη διάρκεια της ημερίδας.

Η θεματολογία που θα καλυφθεί κατά τη διάρκεια της ημερίδας αφορά την ενημέρωση για το Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελλίου, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, τα τεχνικά χαρακτηριστικά , την πορεία των απαλλοτριώσεων , τις περιβαλλοντολογικές μελέτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments