Αυτοδιοίκηση

Ταινία δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τ’ αστέρια (pics)

Ταινία δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τ’ αστέρια (pics)
Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να σου αφήσει υπέροχες αναμνήσεις, αρκεί να επισκεφτείς τα τρία θερινά σινεμά που βρίσκονται... δίπλα σου και στα οποία μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία πολύ οικονομικά και πλάι στη θάλασσα.

Τα θερινά σινεμά έχουν μια ξεχωριστή θέση σε όλους τους σινεφίλ. Η ατμόσφαιρα, η γοητεία των αστεριών, η ξεχωριστή στιγμή που ξεκινά η ταινία κι εσύ την απολαμβάνεις με το καλοκαιρινό αεράκι να σε δροσίζει, κάνει ξεχωριστή τη βραδιά.

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να σου αφήσει υπέροχες αναμνήσεις, αρκεί να επισκεφτείς τα τρία θερινά σινεμά που βρίσκονται… δίπλα σου και στα οποία μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία πολύ οικονομικά και πλάι στη θάλασσα.

Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας κάνει τη διαφορά και πρωτοπορεί. Με μότο τη φράση «3 σινεμά μόνο δικά μας», ορίζει το θερινό κινηματογράφο ως τόπο συνάντησης και ψυχαγωγίας για όλους. Εναν τόπο που προσφέρει καλό σινεμά, σε χαμηλή τιμή και με άψογες τεχνικές προδιαγραφές εικόνας και ήχου.

Στους θερινούς κινηματογράφους του Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας προβάλλονται τουλάχιστον τρεις ταινίες την εβδομάδα (οι περισσότερες α’ προβολής) και το κόστος εισόδου ανέρχεται στα 3 ευρώ.

Και οι τρεις αίθουσες έχουν διαφορετική φιλοσοφία, ύφος και αισθητική και διαθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα ειδικών αφιερωμάτων.

– CINE «ΜΕΛΙΝΑ»

Ο κινηματογράφος«Μελίνα» παρέχει ένα πρόγραμμα ποιοτικό σε χώρους ανακαινισμένους με τεχνικές προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας και υπόσχεται να γεμίσει τις βραδιές σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο, με ταινίες κυρίως Α προβολής, ενώ εστιάζει και στις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που καθήλωσαν στις οθόνες των κινηματογράφων όλου του κόσμου.

CINE «ΜΕΛΙΝΑ» Σωκράτους 65, Δραπετσώνα , τηλ. 2104082530

Αποτέλεσμα εικόνας για Θερινό Σινεμά Κερατσίνι - Δραπετσώνα

– CINE «ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»

Ο κινηματογράφος επαναλειτούργησε πέρσι και φέτος μπαίνει στη 2η χρονιά προβολών, με μια ταυτότητα πιο ελληνική και πιο λαϊκή. Βρίσκεται στην περιοχή της Ευγένειας.

CINE «ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» Βύρωνος & Χηλής, Κερατσίνι, τηλ. 2104317270

– CINE «ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ

Πρόκειται για έναν αμφιθεατρικό θερινό κινηματογράφο. Βρίσκεται εντός του Πάρκου Σελεπίτσαρι στην Αμφιάλη και διαθέτει 400 θέσεις για τους σινεφίλ. Φέτος ανοίγει για πρώτη φορά, διατηρώντας έναν οικογενειακό χαρακτήρα, μέσα από την προβολή ταινιών για τα παιδιά και την οικογένεια, ενώ ο χώρος προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να απολαύσουν την έξοδο τους πίνοντας έναν καφέ ή ένα ποτό. Στον ίδιο χώρο, θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη και η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου, με ένα ειδικό, πολύ ξεχωριστό και σπάνιο, πρόγραμμα προβολών.

CINE «ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ Πάρκο Σελεπίτσαρι, Αμφιάλη, τηλ. 2104316943

Αποτέλεσμα εικόνας για Θερινό Σινεμά Κερατσίνι - Δραπετσώνα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments