Γυναίκα

Η Κιμ Καρντάσιαν βγάζει σειρά καλλυντικών – Και τα θέλουμε όλα! (pics)

Η Κιμ Καρντάσιαν βγάζει σειρά καλλυντικών – Και τα θέλουμε όλα! (pics)
Σούπερ καλλυντικά σε μια καθόλου απλησίαστη τιμή.

Ας είμαστε ειλικρινείς… Η Κιμ Καρντάσιαν βάφεται απλά υπέροχα. Άλλες φορές πιο έντονα, άλλες φορές πιο φυσικά, όλες όμως τις οι εμφανίσεις είναι συγκλονιστικές.

Θα μου πεις την βάφουν τις περισσότερες φορές, ωστόσο, να σου θυμίσω πως αυτό δεν συμβαίνει πάντα, με την Κιμ να έχει ποστάρει βιντεάκια «how to» σχετικά με το μακιγιάζ της.

Η σταρ, λοιπόν, βγάζει τη δική της beauty σειρά με καλλυντικά, KKW Beauty, με το ντεμπούτο της να γίνεται στην αγορά στις 21 Ιουνίου. Φυσικά, αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, όπως άλλωστε και τα κραγιόν της μικρής Τζένερ, Κάιλι.

Τα πρώτα καλλυντικά της KKW Beauty θα είναι ένα kit highlighter και ένα kit για contouring (Crème Contour and Highlight Kits), τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερις αποχρώσεις: ανοιχτή, μεσαία, σκούρα και βαθιά σκούρα για κάθε τόνο επιδερμίδας.

Κάθε kit στην ουσία θα περιέχει ένα διπλό stick για contouring και highlighting (με ματ και πιο shimmery εφέ) και ένα σούπερ beauty tool που έχει στην μία άκρη του πινέλο και στην άλλη σφουγγαράκι για σωστό blending.

Όσο για την τιμή τους δεν είναι απλησίαστη, μιας και κοστίζουν 48 δολάρια το κάθε ένα. Τα καλλυντικά της Κιμ θα κυκλοφορήσουν μόνο kkwbeauty.com.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments