Διεθνή

Παρίσι: Όχημα με εκρηκτικά και όπλα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο της αστυνομίας – Νεκρός ο οδηγός (pics & vids)

Παρίσι: Όχημα με εκρηκτικά και όπλα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο της αστυνομίας – Νεκρός ο οδηγός (pics & vids)
Εκκενώθηκε η περιοχή στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. Το όχημα πήρε φωτιά. Οι Aρχές καλούν τους πολίτες να μην πλησιάζουν. Live εικόνα από το σημείο.

Ένα όχημα γεμάτο εκρηκτικά και όπλα, όπως ενημέρωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο της αστυνομίας στην λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Αρχικά, αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για τη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος, λιπόθυμος. Τελικά, ο άνδρας σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό είναι νεκρός. Ευτυχώς από την  σύγκρουση δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως μετά την πρόσκρουση ακολούθησε και έκρηξη. Η γαλλική αστυνομία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης – έχει αποκλειστεί η περιοχή των Ηλυσίων πεδίων. 

Για λόγους ασφαλείας έχει κλείσει και ο σταθμός Champs-Elysées-Clémenceau του Μετρό, ο οποίος αποβιβάζει στο συγκεκριμένο σημείο τους πολίτες.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν σε απόσταση 15-20 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, αμέσως μετά ακούστηκαν πολύ δυνατοί κρότοι σαν πυροβολισμοί, ενώ διακρινόταν ένας άνδρας πεσμένος στην άσφαλτο, ο οποίος ήταν ακίνητος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός φαινόταν να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η στιγμή της σύλληψης του δράστη

Police standing by as the perpetrator lies face down in the dusty sidewalk after having his clothes ripped from him

nnn

nnn

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση επαγρύπνησης μετά τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα. Υπενθυμίζεται ότι ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σε μία επίθεση που έγινε στην λεωφόρο Ηλύσιων Πεδίων τον Απρίλιο, μόλις λίγες ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές.

A witness in the capital said he heard shots being fired and smoke coming from one of the vehicles, thought to be this Renault Megane

The car left abandoned on the world-famous avenue and a red canister can be seen in the middle of the road which is teeming with police officers

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments