Πολιτική

Αιφνιδιαστικά στο Μαξίμου ο Κοντονής

Αιφνιδιαστικά στο Μαξίμου ο Κοντονής
Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε αιφνιδιαστικά το απόγευμα ο υπουργός Σταύρος Κοντονής, όπως μετέδωσε το Star.

Η άφιξη του υπουργού έγινε την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ήδη ξεκινήσει τις ενημερώσεις των πολιτικών αρχηγών για τη συμφωνία του Eurogroup και το Κυπριακό.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε προγραμματισμένες συναντήσεις με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη αρχικά και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη στη συνέχεια.

Ο κ. Κοντονής πάντως δήλωσε φεύγοντας «βιαστικά» στους δημοσιογράφους ότι είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, o επικεφαλής του Ποταμιού έβαλε θέμα υπουργικών παρεμβάσεων σε υποθέσεις που βρίσκονται υπό δικαστική έρευνα αναφέροντας το όνομα του Πάνου Καμμένου, μετά το δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο καθώς ενέπλεξε τον υπ. Αμυνας με συνομιλίες με ισοβίτη Γιαννουσάκη για την υπόθεση Noor 1.

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Στ. Θεοδωράκης εξήγησε στον υπ. Δικαιοσύνης ότι υπάρχουν υποθέσεις εγκληματικής δραστηριότητας οι οποίες πρέπει να διαλευκανθούν, ωστόσο υπάρχει και το θέμα με τις παρεμβάσεις των υπουργών. Τόνισε μάλιστα ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες παρεμβάσεις που δεν γνωρίζουμε για την ώρα. Ο υπ. Δικαιοσύνης φέρεται να του απάντησε ότι ακούει την επισήμανση και πως είναι σημαντικό να δοθούν απαντήσεις στο πρώτο θέμα – στις εγκληματικές δραστηριότητες δηλαδή. Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανταπάντησε: «Ναι, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται με υπουργούς που θα σηκώνουν τα τηλέφωνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments