Πολιτική

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση (pics)

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση (pics)
Ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Επί τάπητος Eurogroup και Κυπριακό.

Συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη είχε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τον κύκλο επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς. Επί τάπητος τέθηκαν το αποτέλεσμα του Eurogroup αλλά και οι εξελίξεις στο Κυπριακό.

Η συνάντηση των δύο ανδρών κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, ενώ εξερχόμενος του Μαξίμου, ο κ.Θεοδωράκης μεταξύ άλλων είπε ότι επανέλαβε στον πρωθυπουργό τη θέση του Ποταμιού ότι η διαπραγμάτευση καθυστέρηση αδικαιολόγητα και αυτό κοστίζει. Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό ο κ.Θεοδωράκης είπε ότι οι εξελίξεις είναι σημαντικές, αλλά δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε ακραίους κύκλους να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις.

Παράλληλα, ο κ.Θεοδωράκης έθεσε στον κ.Τσίπρα τις σοβαρές αντιρρήσεις του Ποταμιού για τις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ορισμένες από αυτές αποτελούν επιστροφή στο παρελθόν. 

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Οι επαφές του Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώνονται αύριο με τις συναντήσεις του με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, την Φώφη Γεννηματά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments