Αθλητισμός

Έτοιμη να επαναδιαπραγματευθεί το χρέος προς Σάντερλαντ για Σκόκο η Νιούελς!

Έτοιμη να επαναδιαπραγματευθεί το χρέος προς Σάντερλαντ για Σκόκο η Νιούελς!
Κινήσεις που δείχνουν πως τα χρέη πνίγουν , μέρα με την ημέρα, τη Νιούελς Ολντ Μπόις

Είναι γνωστό πως η Νιούελς Ολντ Μπόις αντιμετωπίζει ένα σωρό οικονομικά προβλήματα κι ένα από τα… μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά είναι αυτό του χρέους προς Σάντερλαντ για την μεταγραφή του Νάτσο Σκόκο. Στην Αργεντινή ασχολούνται εκτενώς σήμερα με το συγκεκριμένο σοβαρότατο θέμα και αρθρογραφούν για το μέλλον του «Υδραυλικού», το οποίο όπως παραδέχονται όλα δείχνουν πως θα είναι μακριά από το Ροζάριο. 

Η είδηση ουσιαστικά που φέρνει στη δημοσιότητα η La Capital αφορά την πρόθεση της διοίκησης της Νιούελς να μεταβεί στην Αγγλία προκειμένου να επαναδιαπραγματευθεί το χρέος προς την Σάντερλαντ. Είναι γνωστό πως οι δόσεις «τρέχουν» (πάνω από 2,4 εκ. δολάρια στο σύνολο), οι «λεπροί» δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οφειλές προς τους Βρετανούς και την ίδια ώρα τα χρέη «πνίγουν», μέρα με την ημέρα τον σύλλογο. 

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο μέλλον του Σκόκο, ο οποίος δεν νιώθει άνετα πλέον στη Νιούελς, αλλά όπως αναφέρουν στην Αργεντινή για να αποχωρήσει θα πρέπει οι «Λεπροί» να ακούσουν τις προσφορές που θα φτάσουν. Η Νιούελς φαίνεται να έχει θέσει ως βασική προϋπόθεση την απαλλαγή (ή μείωση) του χρέους προς την Σάντερλαντ, ενδεχομένως για να μπορέσει να βγάλει και εκείνη κάποια χρήματα από τον Σκόκο. 

Είναι ξεκάθαρο πως στην Αργεντινή γίνεται καθημερινά παιχνίδι τακτικής για τον Σκόκο, με το μόνο σίγουρο να είναι πως η Νιούελς δεν μπορεί να κρατήσει τον παίκτη για πολλούς και διάφορους λόγους, με τη διοίκηση άλλωστε να ανακοινώνει προ ημερών μεγάλη μείωση του μπάτζετ. Η La Capital καταλήγει και εκτιμά, πάντως, πως «η παραμονή του Σκόκο δεν είναι εύκολη αλλά ουτε και μια πιθανή μεταγραφή». Όσον αφορά την στάση της ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει ουσιαστική συμφωνία με τον παίκτη για την μεγάλη επιστροφή και περιμένει την απεμπλοκή του Σκόκο από τη Νιούελς για να τελειώσει την μεταγραφή.

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments