Κάθετος ο Ουζουνίδης: «Αυτόν φέρτε μου για αντί – Μπεργκ» | Pagenews.gr
Pagenews Team 20 Ιουνίου 2017, 07:33 20 Ιουνίου 2017, 7:33

Ο Μάρκους Μπεργκ αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μέσα στην ημέρα, αφού βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και όλα δείχνουν πως ο Σουηδός θα γίνει παίκτης της Αλ Αϊν έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός θα βάλει σίγουρα περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του, ποσό που θα τον βοηθήσει να βρει με μεγαλύτερη ευκολία τον αντικαταστάτη του Σουηδού, η αποχώρηση του οποίου έχει φέρει… έκρηξη στον κόσμο της ομάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι προβληματισμένος απ’ την εξέλιξη της υπόθεσης του Μπεργκ, αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αντιλαμβανόμενος πως η πρόταση είναι πολύ μεγάλη και τα χρήματα απαραίτητα. Όμως αναμένεται να είναι κάθετος προς τη διοίκηση σχετικά με τον παίκτη που θέλει για αντί – Μπεργκ και δεν πρόκειται να το… διαπραγματευτεί.

Και αυτός είναι ο Απόστολος Γιάννου. Ποδοσφαιριστή που είχε ζητήσει και τον χειμώνα ο Ουζουνίδης και μάλιστα είχε φτάσει κοντά. Ο Γιάννου βρισκόταν ούτως ή άλλως στη λίστα Ουζουνίδη, αλλά η αποχώρηση του Μπεργκ αναμένεται να «τρέξει» τις εξελίξεις με τον Έλληνα επιθετικό που φεύγει από την Κίνα.

Ετικέτες: