Αθλητισμός

Κάθετος ο Ουζουνίδης: “Αυτόν φέρτε μου για αντί – Μπεργκ”

Κάθετος ο Ουζουνίδης: “Αυτόν φέρτε μου για αντί – Μπεργκ”
Προβληματισμένος από την αποχώρηση του Μπεργκ ο Ουζουνίδης, ζητάει παίκτη από τον Αλαφούζο άμεσα. Διαβάστε ποιον.

Ο Μάρκους Μπεργκ αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μέσα στην ημέρα, αφού βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και όλα δείχνουν πως ο Σουηδός θα γίνει παίκτης της Αλ Αϊν έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός θα βάλει σίγουρα περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του, ποσό που θα τον βοηθήσει να βρει με μεγαλύτερη ευκολία τον αντικαταστάτη του Σουηδού, η αποχώρηση του οποίου έχει φέρει… έκρηξη στον κόσμο της ομάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι προβληματισμένος απ’ την εξέλιξη της υπόθεσης του Μπεργκ, αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αντιλαμβανόμενος πως η πρόταση είναι πολύ μεγάλη και τα χρήματα απαραίτητα. Όμως αναμένεται να είναι κάθετος προς τη διοίκηση σχετικά με τον παίκτη που θέλει για αντί – Μπεργκ και δεν πρόκειται να το… διαπραγματευτεί.

Και αυτός είναι ο Απόστολος Γιάννου. Ποδοσφαιριστή που είχε ζητήσει και τον χειμώνα ο Ουζουνίδης και μάλιστα είχε φτάσει κοντά. Ο Γιάννου βρισκόταν ούτως ή άλλως στη λίστα Ουζουνίδη, αλλά η αποχώρηση του Μπεργκ αναμένεται να “τρέξει” τις εξελίξεις με τον Έλληνα επιθετικό που φεύγει από την Κίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments