Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟ-Αλ Αϊν, τι ισχύει με τα ποσοστά!

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟ-Αλ Αϊν, τι ισχύει με τα ποσοστά!
Αρνητική η πρώτη απάντηση του Παναθηναϊκού στην Αλ Αϊν για την παραχώρηση του Μπεργκ, στο 75% τα δικαιώματα του τριφυλλιού για τον Σουηδό άσο με ρήτρα 5,2 εκατ. ευρώ, ποσό που...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό στην Αλ Αϊν, μετά τη συμφωνία του Σουηδού άσου με τους Αραβες για συμβόλαιο 2+1 χρόνων έναντι συνολικών απολαβών 9 εκατ. ευρώ.

Ο ατζέντης του Μπεργκ, Στάινερ Ντίετζ και οι ιθύνοντες της ομάδας από τα ΗΑΕ επικοινώνησαν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Λυμπερόπουλο και του μετέφεραν επίσημη πρόταση που σε καμία περίπτωση δεν προσέγγιζε καν το ποσό των 5,2 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στη ρήτρα εξαγοράς του 75% των δικαιωμάτων του Μπεργκ που διατηρεί ο Παναθηναϊκός μετά την τελευταία ανανέωση του συμβολαίου του.

Η πρώτη απάντηση του «Λύμπε» ήταν αρνητική, πλην όμως οι επαφές συνεχίζονται με ό,τι αυτό συνεπάγεται ενώ ο ίδιος ο Μπεργκ ξεκαθάρισε μέσω του ατζέντη του ότι έχει πάρει την απόφασή του να συνεχίσει στην Αλ Αϊν με βάσει τα χρήματα που του έχει προσφέρει. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA ο Μπεργκ δεν έχει πλέον ποσοστό μεταπώλησης μετά την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2019 και πέραν του 75% του Παναθηναϊκού υπάρχει ένα 25% που αφορά στο Αμβούργο, με το οποίο έχει ήδη υπάρξει η κατάλληλη προεργασία από τους Αραβες. Με βάσει τα υπάρχοντα δεδομένα, συνεπώς, το ζητούμενο για το τριφύλλι είναι να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος από τη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση προκειμένου να καλύψει το τεράστιο κενό που θα δημιουργηθεί από την αποχώρηση του Μπεργκ, αλλά και να διευθετήσει αρκετές από τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υφίστανται στο σύλλογο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments