Αθλητισμός

Ντούνης: “Θέλω να συνεχίσω, κανείς μας δεν θέλει να αποχωρήσει από τον Άρη ως αποτυχημένος”

Ντούνης: “Θέλω να συνεχίσω, κανείς μας δεν θέλει να αποχωρήσει από τον Άρη ως αποτυχημένος”
Το δικό του «ταμείο» για την φετινή προσπάθεια του Άρη στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, γνωστοποίησε μέσω της "Arena Press" ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και αναφορικά με την πρόσληψη στη θέση του τεχνικού διευθυντή, του Παύλου Μυροφορίδη.

Αρχικά, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στον φετινό «μαραθώνιο» της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, εκφράζοντας τα συναισθήματά του, από την αγωνιστική αποτυχία των «κιτρινόμαυρων»: «Μένει μία μεγάλη πίκρα. Είχαμε ως μεγάλο στόχο την άνοδο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν κάποιες ελπίδες, μέσω της τρίτης θέσης, ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο κι ότι θα χρειαστούν λίγες ακόμα μέρες για να ξέρουμε αν μπορούμε να ελπίζουμε σε αυτό. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, κάποιες ομάδες ήταν δυνατές και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Επειδή γίνεται αρκετός λόγος για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, επιθυμία σου είναι να παραμείνεις; «Πιστεύω ότι θα είμαι στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Δεν ήρθα για να αποχωρήσω ως αποτυχημένος από τον σύλλογο. Έχω μία… δουλειά να ολοκληρώσω. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα, αλλά για πολλούς από τους συμπαίκτες μου».

Είσαι ικανοποιημένος από την φετινή σου παρουσία; «Δεν ξεκίνησα καλά, είχα ένα τραυματισμό στο χέρι. Στη συνέχεια, όμως, βρήκα τα πατήματά του. Σίγουρα δεν ήμουν αυτός που θα ήθελα. Μπορούσα να προσφέρω ακόμα περισσότερα».

Διέκρινες βελτίωση στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο; «Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά στην καριέρα μου. Η πίεση ήταν αρκετά μεγάλη, ενώ πολλές φορές έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και την καταρρακωμένη μας ψυχολογία. Τρέχαμε και δεν… φτάναμε. Όταν έπρεπε να καλύψεις το χαμένο έδαφος, τη στιγμή που οι άλλες ομάδες κέρδιζαν, με τον τρόπο που τα κατάφερναν, μας έριχνε σημαντικά την ψυχολογία. Ο κ. Κωστένογλου προσπάθησε να κάνει το καλύτερο και τον ευχαριστούμε. Ήταν σχεδόν ακατόρθωτο αυτό που έπρεπε να πετύχει, μετά από ένα κακό πρώτο γύρο. Όμως τον θεωρώ επιτυχημένο αν αναλογιστεί και κανείς τις συνθήκες όταν ανέλαβε. Δείξαμε ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό και είναι δικό του έργο».

«Σημαντική η πρόσληψη Μυροφορίδη»

Οι πρώτες κινήσεις για την «επόμενη μέρα» του ποδοσφαιρικού Άρη έχουν ήδη γίνει από τον Θοδωρή Καρυπίδη, που συμφώνησε με τον Παύλο Μυροφορίδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον νεαρό εξτρέμ να τονίζει: «Το πόστο του τεχνικού διευθυντή, είναι μία θέση εξαιρετικά σημαντική. Ο κ. Μυροφορίδης είναι ένας άνθρωπος επιτυχημένος και το δείχνουν οι άνοδοι που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. Είναι σημαντικό που υπάρχει ένα πρόσωπο με αυτή την εμπειρία σε μία θέση, που προσωπικά θεωρώ το «Α και το Ω» σε μία ομάδα. Ξέρει από ποδόσφαιρο, το έχει αποδείξει και θεωρώ ότι από τη στιγμή που θα αναλάβει την οργάνωση, θα αλλάξουν πολλά».

Πηγή: pressaris.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments