Αθλητισμός

Το συμβόλαιο του Κωστένογλου, ο όρος για τη Σούπερ Λίγκα και το ενδεχόμενο παραμονής…

Το συμβόλαιο του Κωστένογλου, ο όρος για τη Σούπερ Λίγκα και το ενδεχόμενο παραμονής…
Εντύπωση προκαλεί το τελευταίο διάστημα το γεγονός πως δεν έχει ακόμα "λυθεί" το συμβόλαιο με τον Νίκο Κωστένογλου τη στιγμή, που Θοδωρής Καρυπίδης και Παύλος Μυροφορίδης αναζητούν την διάδοχη κατάσταση για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Στη χθεσινή εκπομπή Pressing της ΕΡΤ3, τόσο ο γενικός αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης, όσο και ο νομικός εκπρόσωπος των «κιτρινόμαυρων», Πάρις Ατλαμάζογλου αναφέρθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», είχε τονίσει: «Yπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Νίκου Κωστένογλου να παραμείνει και την επόμενη χρονιά, εφόσον η ομάδα προβιβαστεί στη Σούπερ Λίγκα», ενώ από την πλευρά του ο Πάρις Ατλαμάζογλου, είχε πει: «Στον Άρη συζητούν για νέο προπονητή, τη στιγμή που ακόμα δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του κ. Κωστένογλου. Αυτό το θέμα θα πρέπει να τους απασχολεί γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει».

Γίνεται, επομένως, αντιληπτό πως από άλλη βάση θα γίνουν οι όποιες συζητήσεις για λύση του συμβολαίου με τον 48χρονο προπονητή, εφόσον ο Άρης καταφέρει μέσω της τρίτης θέσης να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Νίκος Κωστένογλου αποφεύγει το τελευταίο διάστημα να μιλάει γι αυτό, έχοντας κάποιες ελπίδες παραμονής του στην ομάδα, εφόσον επιτευχθεί η άνοδος.

Το σίγουρο με βάση τις κινήσεις των ανθρώπων του Άρη και συγκεκριμένα του Θοδωρή Καρυπίδη, είναι ότι αναζητά τον διάδοχο του Καβαλιώτη προπονητή.

Υπάρχει όμως και η παράμετρος της παραμονής του εφόσον οι εναλλακτικές επιλογές για τον πάγκο δεν πείσουν απόλυτα τους Θοδωρή Καρυπίδη και Παύλο Μυροφορίδη. Οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικές. Εάν καμία από τις υπόλοιπες επιλογές της λίστας των προπονητών δεν κριθούν κατάλληλες, θα συζητηθεί σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος έχει δώσει και τα διαπιστευτήριά του, ενώ γνωρίζει πολύ καλά το ρόστερ και τις ανάγκες της ομάδας.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments