Αυτοδιοίκηση

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ
Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Με κατάληψη στο αμαξοστάσιο του Ευόσμου και σε εποπτείες του δήμου Θεσσαλονίκης συνεχίζουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αντιδρώντας στην απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων τους.

Το απόγευμα οι συμβασιούχοι θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διανείμουν φυλλάδια και με τον τρόπο αυτό να ενημερώνουν τους κατοίκους για τα αιτήματα τους. 

Στον κεντρικό δήμο δεν παρουσιάζονται προβλήματα με την αποκομιδή των απορριμμάτων, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας, Θωμάς Ψαρράς.

“Σε δύο – τρεις εποπτείες του δήμου οι συμβασιούχοι δεν επιτρέπουν στους εργάτες καθαριότητας να ανέβουν στα απορριμματοφόρα ή να βγουν για σάρωμα. Πιστεύω όμως ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα” ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν την Πέμπτη 22 Ιουνίου, με τους συμβασιούχους να συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments