Ελλάδα

Στο Σύνταγμα ξανά οι “Παραιτηθείτε” (pics)

Στο Σύνταγμα ξανά οι “Παραιτηθείτε” (pics)
Άνθρωποι κάθε ηλικίας δίνουν το παρών για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους και να δείξουν πως το κίνημά τους δεν είναι ένα ακόμη "πυροτέχνημα".

Ένα χρόνο μετά την πρώτη τους αντικυβερνητική διαδήλωση, οι «Παραιτηθείτε» βρέθηκαν ξανά στην πλατεία Συντάγματος.

Στόχος τους να εκφράσουν τη δυσανασχέτισή τους με τις πολιτικές της κυβέρνησης, να δηλώσουν την αγωνία για το μέλλον του τόπου αλλά και τη συνεχή φυγή των νέων από την χώρα.

Χωρίς πολλά πανό και σημαίες, πλην ορισμένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δίνουν το στίγμα του ευρωπαϊκού προσανατολισμού τους, άνθρωποι κάθε ηλικίας έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα για να μιλήσουν για τα αιτήματά τους, αλλά και να δείξουν πως το κίνημά τους δεν είναι ένα ακόμη «πυροτέχνημα».

Τα αιτήματα των «Παραιτηθείτε»: 

– Σοβαρή συνεννόηση χωρίς προβοκατόρικη δήθεν εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη για το κοινό στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και χωρίς τις άκριτα “τυφλές” υπογραφές σε ό,τι γράφουν τα Μνημόνια πίσω από κλειστές πόρτες στις Βρυξέλλες, προκειμένου κάποιοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους -και τους παχυλούς τους μισθούς- ώστε να συνεχίσουν να διορίζουν τα “Δικά τους Παιδιά” για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.

– Δραστικές περικοπές δαπανών παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος, με ουσιαστική αξιολόγηση στον Δημόσιο Τομέα και με απομάκρυνση τυχόν αργόμισθων και ατόμων που διορίστηκαν με πλαστά πτυχία ή εντελώς ελλιπή προσόντα. 

– Άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής. 

– Ουσιαστικά ισοδύναμα που θα οδηγήσουν στη δραστική μείωση του ΦΠΑ και των νέων έμμεσων και άμεσων φόρων τους οποίους επιβαρυνόμαστε όλοι μας καθαρά λόγω της απίστευτης ανευθυνότητας των κυβερνώντων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments