Μedia

Survivor: Μόνος εναντίον όλων ο Ντάνος – Διέσυρε για 2η φορά τους “Μαχητές” (vid)

Survivor: Μόνος εναντίον όλων ο Ντάνος – Διέσυρε για 2η φορά τους “Μαχητές” (vid)
Στο πρώτο ατομικό αγώνισμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναδείχθηκε νικητής.

Για ακόμη μία φορά, ο Ντάνος (Γιώργος Αγγελόπουλος) αναδείχθηκε νικητής σε ένα αγώνισμα στο φετινό Survivor. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί, οδήγησε την παραγωγή στην απόφαση να κάνει το παιχνίδι ατομικό.

Έτσι για πρώτη φορά, οι παίκτες αγωνίστηκαν όλοι με όλους και τα ζευγάρια προέκυπταν κατόπιν κλήρωσης.

Η μοναδική που καθόταν στον πάγκο και παρακολουθούσε ήταν η Βαλαβάνη, με το έπαθλο να είναι μια βόλτα σε θαλάσσιο πάρκο της Δομηνικανής Δημοκρατίας, με μια έξτρα έκπληξη. Ο νικητής θα οδηγούσε μέχρι το αεροδρόμιο ένα SUV της Peugeot.

Στον τελικό κατάφεραν να φτάσουν ο Αγγελόπουλος και ο Αναγνωστόπουλος, με τον παίκτη των «Διασήμων» να παίρνει τελικά τη νίκη και να αναδεικνύεται νικητής στην πρώτη μέρα των ατομικών αγωνισμάτων.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε στον νικητή το υπέροχο αυτοκίνητο αλλά και μια ακόμη έκπληξη. Σε αυτό το έπαθλο θα μπορούσε να πάρει μαζί του άλλους δύο παίκτες. Όποιους ήθελε αυτός και ο Ντάνος επέλξε την Ευριδίκη και τη Σάρα. Αυτή η επιλογή ήταν αρκετοί για να αρχίσουν για ακόμη μια φορά την γκρίνια οι Μαχητές.

Με εξαίρεση τον Γιάννη Σπαλιάρα, Βασάλος, Μάριος και Αναγνωστόπουλος κορόιδευαν τον Σπαλιάρα που ο φίλος του Ντάνος τον άφησε να σπάει καρύδες ενώ ειρωνεύτηκαν ακόμη και το περιστατικό με τον μικρό καρχαρία που είχε ο Ντάνος όταν ψάρευε. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments