Πολιτική

Γεννηματά: Ο κύκλος των ψεύτικων υποσχέσεων έκλεισε με μεγάλη ζημιά για τον τόπο

Γεννηματά: Ο κύκλος των ψεύτικων υποσχέσεων έκλεισε με μεγάλη ζημιά για τον τόπο
Δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

«Ο κ. Τσίπρας μάς κάλεσε κατόπιν εορτής. Την αναγκαία εθνική συνεννόηση την τορπίλισε, όμως, σε κάθε ευκαιρία. Τον ενδιαφέρει μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της ήττας του».

Αυτό τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, από τη Χαριλάου Τρικούπη, μετά την ολκλήρωση της συνάντησής της με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε, ταυτόχρονα, ότι η πραγματικότητα για τη συμφωνία στο Eurogroup δεν κρύβεται και, όπως είπε, «είναι αποτυχία».

Για το χρέος ανέφερε ότι «έμεινε στο ράφι, και έμεινε η πολύχρονη επιτροπεία που είναι θηλιά στον λαιμό μας για δεκαετίες», μαζί με νέα μέτρα λιτότητας 5 δισ. για συντάξεις, αφορολόγητο, εισφορές.

«Έκλεισε, πράγματι, ένας κύκλος. Αυτός των ψεύτικων υποσχέσεων με μεγάλη ζημιά για τον τόπο. Οι πολίτες απαιτούν πρώτα από όλα ειλικρίνεια. Το νέο αφήγημά του για “ανάπτυξη” δεν πείθει κανέναν», υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι «ανάπτυξη με λόγια του αέρα, ιδεοληψίες, εμπόδια και φόρους δεν γίνεται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments