Αθλητισμός

«Αυτή είναι η τελική πρόταση για Μπεργκ»

«Αυτή είναι η τελική πρόταση για Μπεργκ»
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θεωρούν βέβαιη τη νέα πρόταση της Αλ Αΐν για τον Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας ωστόσο ότι αποκλείεται να φτάσει τα πέντε εκατομμύρια που ζητά ο Παναθηναϊκός. n

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ώρες η υπόθεση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό στην Αλ Αΐν καθώς οι δύο πρώτες προτάσεις των Αράβων κρίθηκαν ως απαράδεκτες από το τριφύλλι, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Λυμπερόπουλος ενημέρωσε τους ανθρώπους τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να πωληθεί αν το κλαμπ δεν ικανοποιηθεί οικονομικά που σημαίνει να λάβει ένα ποσό κοντά στη ρήτρα των 5,2 εκατ. ευρώ.

Το πρωί της Τετάρτης έρχονται δημοσιογραφικές πληροφορίες να επιβεβαιώσουν ότι η πρώτη πρόταση απορρίφθηκε αμέσως αλλά και ότι η Αλ Αΐν προτίθεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση. Η πρόταση αυτή, αναφέρουν ότι θα είναι και η τελευταία ενώ υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να φτάσει σε καμία περίπτωση το ποσό της ρήτρας αλλά ούτε να ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, θεωρούν ότι η τελική πρόταση θα είναι περί τα 3,8 εκατ.  ευρώ.

Επιπλέον, κάτι άλλο που προκύπτει από τα Εμιράτα είναι μία εικόνα που υπάρχει τόσο σε μερίδα φίλων αλλά πολύ περισσότερο και σε ανθρώπους του συλλόγου ότι τα χρήματα που ζητά ο Παναθηναϊκός για τον Μπεργκ είναι υπερβολικά. 

Υπάρχουν, μάλιστα, ‘’φωνές’’ που υποστηρίζουν ότι με αυτό το ποσό η Αλ Αΐν μπορεί να βρει επιθετικό καλύτερο από τον Σουηδό αλλά και νεότερο. Ο λόγος για τον οποίον η διοίκηση του συλλόγου επιμένει στην απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη είναι ότι αποτελεί προσωπική επιλογή και προτεραιότητα του προπονητή Ζόραν Μάμιτς.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments