Αθλητισμός

Επίσημη πρόταση του Ολυμπακού για Τζόρτζεβιτς!

Επίσημη πρόταση του Ολυμπακού για Τζόρτζεβιτς!
Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού στη Λάτσιο για τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς έδειξε μεγάλη απόσταση.

Αποφασισμένος να κυνηγήσει ένα βαρύ όνομα για τη θέση του σέντερ-φορ είναι ο Ολυμπιακός, ειδικά μετά το ναυάγιο στην υπόθεση με τον Ντιεμερσί Μποκανί. 

Το όνομα του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς βρίσκεται στο προσκήνιο σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων στον ευρωπαϊκό τύπο, όμως τα πράγματα με τον 29χρονο Σέρβο επιθετικό δεν είναι ούτε εύκολα, ούτε απλά.

Σύμφωνα με πηγές κοντινά προσκείμενες στη διοίκηση των «λατσιάλι», ο Ολυμπιακός κατέθεσε την πρώτη πρόταση για τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, η οποία έπεσε στο κενό. Όπως ανέφεραν στο SDNA οι συγκεκριμένες πηγές ο Ολυμπιακός προσέφερε 2 εκατομμύρια ευρώ, όμως εισέπραξε μία γενναία άρνηση.

Η Λάτσιο έθεσε ως αρχική τιμή στις απαιτήσεις της τα 5 εκατομμύρια ευρώ, αφού θεωρεί ότι αυτά τα λεφτά μπορεί να τα βρει στην αγορά είτε από σύλλογο της Ιταλίας ή της Γαλλίας (όπου ο Σέρβος έχει μεγάλη πέραση), αλλά ακόμα και από την αγορά της Κίνας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ σημαντική και θα χρειαστεί μία γενναία αύξηση από τους «ερυθρόλευκους» αν θέλουν να ελπίζουν σοβαρά στην απόκτηση του Σέρβου φορ.

Να σημειωθεί εδώ ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ιταλικός σύλλογος δεν συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Σέρβος θα αποχαιρετίσει τη Λάτσιο αυτό το καλοκαίρι, αφού μετά από μία απογοητευτική σεζόν φέτος δεν κρίνεται απαραίτητος από τον Σιμόνε Ιντσάγκι για το ρόστερ της επόμενης ημέρας.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments