Αθλητισμός

Η Αλ Αϊν ήθελε ο Παναθηναϊκός να πληρώσει και το Αμβούργο

Η Αλ Αϊν ήθελε ο Παναθηναϊκός να πληρώσει και το Αμβούργο
Ακόμη πιο μικρή ήταν η πρόταση που κατέθεσε η Αλ Αϊν στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ. Και αυτό γιατί στο ποσό που πρότειναν στους πράσινους οι Άραβες υπολόγιζαν και τα χρήματα τα οποία αναλογούν στο ποσοστό μεταπώλησης που κατέχει το Αμβούργο, έχοντας την απαίτηση η ελληνική ομάδα να καταβάλει το ποσοστό στο […]

Ακόμη πιο μικρή ήταν η πρόταση που κατέθεσε η Αλ Αϊν στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ.

Και αυτό γιατί στο ποσό που πρότειναν στους πράσινους οι Άραβες υπολόγιζαν και τα χρήματα τα οποία αναλογούν στο ποσοστό μεταπώλησης που κατέχει το Αμβούργο, έχοντας την απαίτηση η ελληνική ομάδα να καταβάλει το ποσοστό στο Αμβούργο. 

Άρα, από την πρώτη πρόταση των 2,5 εκ. ο Παναθηναϊκός θα λάμβανε το ποσό του 1,8 εκ., ενώ με τη φημολογούμενη νέα πρόταση η οποία θα ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια στα ταμεία του το τριφύλλι θα βάζει περίπου 2,2 εκ. ευρώ. 

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε την ξεκάθαρη θέση του Παναθηναϊκού στο θέμα της πώλησης του Σουηδού επιθετικού. Μια θέση που έχει γίνει γνωστή και από τον Νίκο Λυμπερόπουλο προς την αραβική ομάδα. Θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Παναθηναϊκός για να δώσει το ”ΟΚ” για την μεταγραφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments