Αθλητισμός

“Κολλάει του Μπεργκ”, λένε στα Εμιράτα

“Κολλάει του Μπεργκ”, λένε στα Εμιράτα
Σύγχηση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο θέμα Μπεργκ. "Κολλάει η μεταγραφή", γράφουν τις τελευταίες ώρες στα social media οι Αραβες.

To… αλαλούμ στην υπόθεση Μπεργκ καλά κρατεί. Μετά την πρώτη αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού στην πρόταση των 3,5 εκατομμυριίων ευρώ της Αλ Αϊν για τον Σουηδό, αλλά και την επικοινωνία του παίκτη με τον Γιάννη Αλαφούζο, οι Αραβες γράφουν ότι η μεταγραφή «κολλάει».

Τα σχόλια στο twitter είναι τις τελευταίες ώρες πάρα πολλά και σύμφωνα με τα όσα γράφουν η μετακίνηση του Μπεργκ στην ομάδα δείχνει να χαλάει, αφού οι «πράσινοι» δεν ικανοποιούνται στο οικονομικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα η υπόθεση θα έχει λήξει οριστικά. Η Αλ Αϊν, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανέβηκε στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά και αυτό το ποσό είναι πάρα πολύ μικρό για να πει το «ναι» το «τριφύλλι», που με βάση τη ρήτρα είναι να πάρει 5,2 εκατομμύρια.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και σήμερα και μένει να δούμε αν τελικά ο παίκτης θα πουληθεί ή όχι. Πάντως, ακόμα και αν πέσουν στο κενό οι επαφές με την Αλ Αΐν, δύσκολα θα δούμε και πάλι τον Μπεργκ με την πράσινη φανέλα, μιας και φαίνεται να “χαλάει” η σχέση του με τον Παναθηναϊκό έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments