Αθλητισμός

«Μπήκε» ο Μποτία, καθαρή η μαγνητική του

«Μπήκε» ο Μποτία, καθαρή η μαγνητική του
Με δουλειά στην τακτική συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ το απόγευμα της Τετάρτης. Σε πιο χαλαρό τέμπο η προπόνηση των διεθνών, επέστρεψε στο γήπεδο και ο Αλμπέρτο Μποτία.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης:

«Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνεχίζουν εντατική εκγύμναση στο Ζέεφελντ, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό.

Το απόγευμα της Τετάρτης η δουλειά των παικτών του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας συνεχίστηκε με την μπάλα στα πόδια. Στόχος του Μπέσνικ Χάσι είναι να δουλέψει πολύ, από νωρίς, επάνω στη «χημεία» της ομάδας, κάτι το οποίο έρχεται μέσα και από την τακτική. Σε αυτή δόθηκε έμφαση στην απογευματινή προπόνηση.

Οι διεθνείς ήρθαν στο γήπεδο, όμως δεν έκαναν φουλ πρόγραμμα, αφού το πρωί είχαν κάνει εργομετρικές εξετάσεις. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση σε ιδιαίτερα έντονο ρυθμό, με την μπάλα στα πόδια και υπό τις διαρκείς οδηγίες του προπονητή του Ολυμπιακού. Στο γήπεδο ήταν και ο Μποτία, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν «καθαρά». Ο Ισπανός ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα.

Οι προπονήσεις της Πέμπτης είναι εκ νέου προγραμματισμένες για τις 10:30 και τις 17:00».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments