Αθλητισμός

O «εκλεκτός» Λόπες και οι… επόμενοι

O «εκλεκτός» Λόπες και οι… επόμενοι
Διαβάστε τι γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ τους.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το… παρασκήνιο της απόκτησης του Έλντερ Λόπες αποκαλύπτει η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, που αναλύει στο πως κατέληξε ο Μανόλο Χιμένεθ στον «εκλεκτό» Πορτογάλο για το αριστερό άκρο της άμυνας. «Αυτός μου κάνει», φαίνεται να είπε ο Χιμένεθ, ο οποίος «ζήτησε καλύτερο απ’ αυτόν που είχε και κατέληξε στον Έλντερ Λόπες. Ο μάνατζερ του Μανόλο έπαιξε ”μπάλα” με τον παίκτη και την Λας Πάλμας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή». Η εφημερίδα αναφέρει επίσης όσον αφορά την περίπτωση του Χάιμε Ρομέρο πως «Οι Ισπανοί τον στέλνουν στην Αθήνα. Πληροφορίες πως φτάνει σήμερα το απόγευμα για να ολοκληρώσει την συμφωνία με την Ένωση. Δεν επιβεβαιώνει η ΑΕΚ, ακούγονται κι άλλες περιπτώσεις». Τέλος η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ σχολιάζει και την περίπτωση του Λιβάγια ο οποίος «παίζει δυνατά», ενώ καταλήγει και αναφέρει πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγμάτευση και με άλλους δύο φορ από το πάνω ράφι.

LIVE SPORT

«Διάνα με Λόπες», γράφει στο πρωτοσέλιδο της η LS και αναλύει τον νέο παίκτη της ΑΕΚ! Η εφημερίδα, δε, φιλοξενεί δηλώσεις του Ροντρίγκο Γκάλο, με τον οποίο ο Έλντερ Λόπες υπήρξε συμπαίκτης στην Πάσος Φερέιρα και ξανασμίγει πλέον μαζί του, με τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ να τονίζει: «Θα κάνει τη διαφορά». Η εφημερίρα συνεχίζει και αναφέρει για τον Λόπες «Γιατί τον βάφτισαν νέο Κοεντράο και η υπόσχεση στον Κριστιάνο για το Μουντιάλ». Η LIVE SPORT κάνει αναφορά και στην περίπτωση Λιβάγια, όπου σχολιάζει: «Λιβάγια στο κάδρο. Κοντά στην Ένωση ο Κροάτης φορ της Λας Πάλμας σύμωνα με τους Ισπανούς, χαμηλά η μπάλα για Αραούχο».

SPORTDAY

Με την «φουλ επίθεση» της ΑΕΚ στα μεταγραφικά ασχολείται η SD στα βασικά θέματα της και στο πρωτοσέλιδο! «Υπογράφει σήμερα ο Πορτογάλος μπακ Έλντερ Λόπες, την ώρα που οι Ισπανοί στέλνουν πακέτο στην Ένωση τους Λιβάγια και Αραούχο», γράφει σχετικά. «Αυτή θα είναι η δική μου ΑΕΚ», λέει ο Μανόλο Χιμένεθ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments