Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά ο Φερναντάο

Ολυμπιακός: Προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά ο Φερναντάο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν είναι στα πλάνα της Φενέρμπαχτσέ για την επόμενη σεζόν και οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν την περίπτωσή του.

Η περίπτωση του Μποκανί έγινε παρελθόν για τον Ολυμπιακό πριν προλάβει καν να γίνει παρών και οι ερυθρόλευκοι έχουν απλώσει τα… δίχτυα τους προς άλλες κατευθύνσεις για να βρουν το σέντερ φορ που αναζητούν.

Και μία απ’ αυτές που τους προτάθηκαν και σίγουρα θα απασχολήσει είναι του θηριώδη επιθετικού, Φερναντάο, ο οποίος αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσέ και οι Πειραιώτες εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ, αλλά οι Τούρκοι τον παραχωρούν είτε με μικρό αντίτιμο, είτε με τη μορφή δανεισμού, κάτι που κάνει ιδιαιτέρως ελκυστική την περίπτωσή του, αφού πρόκειται για σπουδαίο όνομα.

Ο Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος σημείωσε πέρυσι 19 γκολ σε 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (τα 12 στο κύπελλο) στάθηκε αρκετά άτυχος αφού στα μέσα Μαρτίου έσπασε τον χέρι του με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ωστόσο από την Τουρκία υπάρχει η πληροφόρηση πως έχει ξεπεράσει 100% το συγκεκριμένο πρόβλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments