Αθλητισμός

Ψάχνει λάτιν ο ΠΑΟΚ

Ψάχνει λάτιν ο ΠΑΟΚ
Με τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αποφάσισε την αναπροσαρμογή των μεταγραφικών στόχων του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Έντονο λάτιν… χρώμα θα έχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που το πήρε πάνω του ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς με τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη.

Κάπως έτσι ο Λούμπος Μίχελ σε συνεννόηση με τον Σέρβο τεχνικό ψάχνει για ποδοσφαιριστές με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στην Βορειοκεντρική Ευρώπη, ενώ απομένει να ξεκαθαρίσει το μπάτζετ που θα διατεθεί για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν, στην οποία Νο1 στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Στανόγεβιτς αναμένεται να πάρει αρκετούς ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού φέρεται να εκτιμά πως μπορεί και στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου να υπάρξουν προσθήκες και στην ομάδα και εκείνη να είναι έτοιμη και ανταγωνιστική στις πρώτες της επίσημες υποχρεώσεις.

Μία από τις προτεραιότητες των Θεσσαλονικέων φαίνεται πως είναι η απόκτηση ενός ή δύο τερματοφυλάκων, ύστερα από τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου, ενός στόπερ, ενός επιτελικού μέσου και ενός εξτρέμ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments