Αθλητισμός

Στρέλνιεκς: «Δεν λες όχι στον Ολυμπιακό»

Στρέλνιεκς: «Δεν λες όχι στον Ολυμπιακό»
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς έφτασε στην Ελλάδα και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως δεν μπόρεσε να αρνηθεί την πρόταση.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «Ερυθρόλευκων» έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τις 21:00 και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο έμπειρος άσος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, λέγοντας: «Είναι βήμα μπροστά για εμένα και χαίρομαι που ειμαι εδώ, όμως έχουμε τώρα πολύ δουλειά μπροστά μας. Δεν λες όχι στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον Νίκο Ζήση και θα μιλήσω ξανά μαζί του. Με βοήθησε πολύ όσο ήμουν στη Μπάμπεργκ. Δεν ήταν ακριβώς δύσκολη απόφαση, ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, μια από τις πιο ανταγωνιστικές στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι θα παίξει με τον Βασίλη Σπανούλη, είπε: «Το σκεφτόμουν χθες αυτό. Είναι σπουδαίο γιατί τον έβλεπα να παίρνει την Euroleague μερικά χρόνια πριν και τώρα θα είμαστε συμπαίκτες και θα παίζουμε στο ίδιο επίπεδο, οπότε είναι σπουδαίο αυτό».

Θυμίζουμε πως ο Λετονός γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και την Πέμπτη (22/6) θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments