Ελλάδα

Η Vodafone στηρίζει τις γυναίκες στην ελληνική περιφέρεια

Η Vodafone στηρίζει τις γυναίκες στην ελληνική περιφέρεια
Αγκαλιά στην Κοινωνία: Νέο πρόγραμμα για την ενδυνάμωση των γυναικών στις τοπικές κοινωνίες

Η Vodafone με το πρόγραμμα «Αγκαλιά στην Κοινωνία», δίνει τη δυνατότητα σε τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις ή συνεταιρισμούς που έχουν στόχο την υποστήριξη της γυναίκας να διεκδικήσουν χρηματική υποστήριξη €1.000 για να καλύψουν μια άμεση τους ανάγκη, σε συνδυασμό με προϊόντα ή υπηρεσίες Vodafone Ready Business αξίας έως και €300. 

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα απευθύνεται σε τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις ή συνεταιρισμούς που έχουν στόχο την υποστήριξη της γυναίκας στην οικογένεια, στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην υγεία, αλλά και την ανάδειξη της τοπικής κληρονομιάς και των τοπικών προϊόντων.

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος ξεκίνησε από την Κέρκυρα, τη Λάρισα, τη Μυτιλήνη, τον Πύργο, την Σπάρτη και τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, από όπου θα αναδειχθούν έξι νικητές συνολικά, μέσα από ψηφοφορία του κοινού που θα πραγματοποιείται στα καταστήματα Vodafone της κάθε περιοχής. 

Οι οργανώσεις και συνεταιρισμοί που επιθυμούν να διεκδικήσουν το έπαθλο θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στην ιστοσελίδα agkalia.vodafone.gr μέχρι τις 16 Ιουλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments