Ελλάδα

Στυγερό έγκλημα στη Φθιώτιδα: 70χρονος, φίλος του θύματος ο δράστης του άγριου φονικού (pic)

Στυγερό έγκλημα στη Φθιώτιδα: 70χρονος, φίλος του θύματος ο δράστης του άγριου φονικού (pic)
Φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης του 57χρονου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σε πάρκινγκ της παλαιάς εθνικής οδού στον Άγιο Κωνσταντίνο. Πρόκειται για 70χρονο που είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα.

Μετά από ολονύκτια ανάκριση στο τμήμα Ασφάλειας Λαμίας ο δράστης ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το tvstar.gr, οι δύο άνδρες είχαν φάει μαζί σε ταβέρνα στον Άγιο Κωνσταντίνο λίγο πριν από το έγκλημα. Το θύμα που διέμενε στη Γλυφάδα είχε συμφωνήσει με τον δράστη να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του από τη Χαλκίδα στη Βόρεια Ελλάδα έναντι αμοιβής.

Στο σημείο της δολοφονίας ο 57χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο αρνούμενος να συνεχίσει το ταξίδι εάν δεν παραλάμβανε όλο το ποσό με αποτέλεσμα ο δράστης που ήταν αποφυλακισμένος να έρθει σε διαπληκτισμό μαζί του και να τον σκοτώσει με αλλεπάλληλες μαχαιριές με μαχαίρι που υπήρχε στο αυτοκίνητο.

Ο 70χρονος εγκατέλειψε το θύμα με το αυτοκίνητο του 57χρονου εφόσον πρώτα πέρασε από πάνω του πατώντας τον με τις ρόδες. Χθες το απόγευμα αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του θύματος στη Βόρεια Ελλάδα και να συλλάβουν το δράστη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments