Διεθνή

Άνδρας απείλησε να πετάξει παιδί στο κενό αν δεν πάρει 1000 likes στο facebook (vid)

Άνδρας απείλησε να πετάξει παιδί στο κενό αν δεν πάρει 1000 likes στο facebook (vid)
Απίστευτο περιστατικό στο Αλγέρι. "Χίλια likes αλλιώς τον αφήνω", έγραψε. Συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και αποδείχτηκε πως δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού, ενώ έλεγε πως έκανε απλά ένα αστείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Al Arabiya και όπως αναμεταδίδει το BBC North Africa, ο άνδρας κρατούσε το παιδί από τη μπλούζα και πόσταρε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο facebook, απειλώντας (εντός ή εκτός εισαγωγικών) πως θα το πετάξει από τρομερό ύψος.

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και τελικά η πράξη συνοδεύτηκε από καταγγελία και δίκη, όπου αποφασίστηκε η ποινή των δυο ετών φυλάκισης.

Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης κινητοποιήθηκαν, ζητώντας αμέσως την σύλληψή του για κακοποίηση παιδιού. Οι αρχές της Αλγερίας προχώρησαν στη σύλληψή του την Κυριακή (18/6), κατηγορώντας τον ότι έθεσε τη ζωή του τελευταίου σε κίνδυνο.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε πως η φωτογραφία «πειράχθηκε» απ’ όσους τον κατηγορούν, ισχυριζόμενος πως το μπαλκόνι είχε προστατευτικά τζάμια, τα οποία αφαιρήθηκαν μετά από τεχνική επεξεργασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του παιδιού ζήτησε από το δικαστήριο να τον αθωώσει, αναγνωρίζοντας πως επρόκειτο για κάποιου είδους αστείο. Αρχικά μάλιστα, τα δημοσιεύματα που βγήκαν περιέγραφαν ως δράστη τον ίδιο τον πατέρα του παιδιού, μέχρι να διαπιστωθεί πως ήταν άλλο πρόσωπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments