Πολιτική

Υψηλοί τόνοι στη Βουλή για τις φερόμεμενες επαφές Καμμένου με ισοβίτη

Υψηλοί τόνοι στη Βουλή για τις φερόμεμενες επαφές Καμμένου με ισοβίτη
Τοποθετήσεις και αντιπαραθέσεις.

Κορυφώθηκε σήμερα η αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, με τις τοποθετήσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων, με αιχμή τις φερόμενες επαφές του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.

Στον απόηχο της ομιλίας του υπουργού Δικαιοσύνης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, απηύθυνε προς τον κ. Κοντονή την κατηγορία ότι άφησε υπαινιγμούς περί «κενού αληθείας» στην υπόθεση και εξεμάνη «καθώς -όπως είπε- ο κ. Κοντονής επιχείρησε να μας κάνει να παραδεχτούμε ότι έχουμε οποιαδήποτε σχέση με κακούργους της ηρωίνης».

«Ήρθατε και μιλήσατε ως συνήγορος του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Ήρθατε να πείτε απίστευτα πράγματα. Όχι μόνο επιβεβαιώσατε την συνομιλία, αλλά υιοθετείτε ότι σας είπε ο ίδιος ο κ. Καμμένος, είτε ξέρετε κάτι παραπάνω» σχολίασε την ομιλία του υπουργού Δικαιοσύνης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Οι πόλεμοι, το λαθρεμπόριο, τα ναρκωτικά, αποτελούν τα παιδιά και όχι τα αποπαίδια του καπιταλιστικού συστήματος. Ενός συστήματος το οποίο σαπίζει και ξερνάει τη μπόχα του. Για αυτό άλλωστε και στις πιο ακραίες τους μορφές, στης χούντας το αλισβερίσι, λεύτερο ήταν το χασίσι, ποτέ ο λαός να μην ξυπνήσει» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος.

Την εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σε υπόθεση συνομιλίας με ισοβίτη, κατήγγειλε, μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Τολμήσατε κάποιοι να μιλήσετε για αντιθεσμική συμπεριφορά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ευτελισμός της δημόσιας σφαίρας και του ιερού αυτού χώρου του Κοινοβουλίου, από το να συζητούμε επί τη βάσει μιας υποκλαπείσας συνομιλίας, η οποία έτυχε να δημοσιευθεί σε ένα έντυπο» ανέφερε πριν από λίγο, μιλώντας στην Ολομέλεια, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments