Αθλητισμός

Α.Ο. Θήρας: Ανακοίνωσε Εμμανουηλίδου

Α.Ο. Θήρας: Ανακοίνωσε Εμμανουηλίδου
Την απόκτηση της Μελίνας Εμμανουηλίδου ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας, με την διεθνή μπλοκέρ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νησιώτες.

Συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της ερχόμενης σεζόν ο ΑΟ Θήρας, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τη Μελίνα Εμμανουηλίδου. Η 23χρονη Κορίνθια κεντρική την περασμένη χρονιά φορούσε τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στον Πανναξιακό και την Αρτέμιδα Κορυδαλλού.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας:

Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με την κεντρική μπλοκέρ Εμμανουηλίδου Μελίνα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Καλωσορίζουμε την Μελίνα στο σύλλογό μας της ευχόμαστε πάνω από όλα να έχει υγεία και ότι καλύτερο προσδοκά από την νέα αγωνιστική σεζόν.

Εκ του ΔΣ Α.Ο.ΘΗΡΑΣ

Στις πρώτες της δηλώσεις η 23χρονη Κορίνθια μπλοκέρ (1.85) που στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης με επιτυχία σε ΑΣΠ Κόρινθος, Άρτεμις Κορυδαλλού και Πανναξιακό δήλωσε «πολύ χαρούμενη που θα γίνω και εγώ μέλος του ΑΟ ΘΗΡΑΣ. Είμαι έτοιμη να δώσω το 100% για να συμβάλω και εγώ σε μια επιτυχής χρονιά.

Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα και υγειά σε όλη την ομάδα μου. Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Ρούσση και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments