Η Φενέρ κάνει «χρυσό» τον Σλούκα και τον δένει έως το 2020 | Pagenews.gr
Pagenews Team 22 Ιουνίου 2017, 15:41 22 Ιουνίου 2017, 15:41

Ο Κώστας Σλούκας είχε ως προτεραιότητά του την παραμονή του στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσέ και παρά τις «σειρήνες» από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ήθελε πρώτα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Όπως και έγινε.

Ο Έλληνας γκαρντ τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους διοικούντες την Φενέρ, οι οποίοι ακούγοντας και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και… χρυσώνουν τον Σλούκα για να τον κρατήσουν στην Πόλη.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κωνσταντινούπολη αναφέρουν πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα δώσει στον Κώστα Σλούκα περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη τριετία, με το συμβόλαιό του να ανεβαίνει χρόνο με τον χρόνο.

Μάλιστα, η Φενέρ γνώριζε πολύ καλά πως ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να δώσει πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον παίκτη ώστε να τον ντύσει στα πράσινα και γι’ αυτό στην τελευταία συζήτηση που έκανε με τον ατζέντη του του μετέφερε τη δεύτερη πρόταση της ομάδας, η οποία ήταν κι εκείνη που τον έπεισε να πει το «ναι» και μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες αναμένεται να πάει στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει.

Ετικέτες: