Αθλητισμός

Διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού – Καλάθη για επέκταση!

Διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού – Καλάθη για επέκταση!
Ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει να «δέσει» τον Νικ Καλάθη στο ΟΑΚΑ μέχρι το 2020 και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για επέκταση της συνεργασίας τους.n

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ήταν εξαιρετικός το πρώτο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε και ύστερα από μια μικρή «κοιλιά», έκανε νέο step up στα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League. Ο κόσμος αναγνώρισε την προσφορά του και έκανε το όνομά του σύνθημα, ενώ ο κόουτς Πασκουάλ σχολίασε αρκετές φορές με τα καλύτερα λόγια την προσφορά του. Έτσι, οι «πράσινοι» κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να κρατήσουν ακόμα περισσότερα χρόνια τον Έλληνα γκαρντ στο ΟΑΚΑ!

Για την ακρίβεια, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Καλάθης το 2015 ήταν τριετές και θα ολοκληρωνόταν το 2018. Φέτος, έναν χρόνο δηλαδή πριν από το τέλος του συμβολαίου του παίκτη, το «τριφύλλι» έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον άλλοτε NBAer, ώστε να γίνει επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια. Ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει να κρατήσει τον αρχηγό του στο ΟΑΚΑ έως το 2020.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι ο Καλάθης είναι απίστευτα εργασιομανής και ομαδικός παίκτης. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η ποιότητά του δεν είναι κάτι που φαίνεται πάντα στην τηλεόραση. Η ποιότητά του φαίνεται σε άλλα στοιχεία, που εκείνος διαθέτει και άλλοι δεν έχουν», είχε αναφέρει για τον Καλάθη ο κόουτς Πασκουάλ , ενώ είχε συμπληρώσει για το θέμα με το σουτ του: «Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ο κόσμος δεν μπορεί να φανταστεί πόσο πολύ δουλεύει γι’ αυτό. Κάθε μέρα δουλεύει σαν τρελός μετά τις προπονήσεις. Η νοοτροπία του είναι απίστευτη».

Ο Καταλανός τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον ηγέτη των «πράσινων» και η διοίκηση θέλει να τον κάνει να παραμείνει κάτοικος Αθήνας μέχρι το 2020.

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments