Αθλητισμός

Εκπληκτικό βίντεο με το δείπνο Ομπράντοβιτς – Μπλατ (vid)

Εκπληκτικό βίντεο με το δείπνο Ομπράντοβιτς – Μπλατ (vid)
Το... θρυλικό δείπνο στις οθόνες σας.

Λίγο πριν από το Final Four, η Εuroleague είχε δημοσιεύσει ντοκιμαντέρ για την ανάπτυξη του τουρκικού μπάσκετ με πρωταγωνιστές ορισμένα εξέχοντα μέλη του να μιλούν. Σε ένα από τα «καρέ», οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντέιβιντ Μπλατ είχαν κοινό δείπνο -με τον παλαίμαχο παίκτη της Εφές, Ερμάλ Κούτσο- και αντάλλαζαν απόψεις.

Σήμερα (23/6), η Euroleague δημοσίευσε νέο και μεγαλύτερο βίντεο με το δείπνο των δύο ανδρών όπου διατυπώνουν απόψεις για το νέο format της Euroleague, ενώ ο «Ζοτς» στέκεται και στην κατακόρυφη αύξηση του ενδιαφέροντος των Τούρκων για το άθλημα. 

Αφού συζήτησαν, ο «Ζοτς» ανέφερε: «Είναι μία αληθινή λίγκα, με περισσότερα παιχνίδια και πρέπει να είσαι έτοιμος να παίζεις πάντα υψηλής έντασης ματς».

Από την πλευρά του ο Μπλατ δήλωσε χαρούμενος που είναι μέλος του τουρκικού μπάσκετ ως προπονητής της Νταρουσάφακα και ανέφερε πως περιμένει λαμπρό μέλλον. Στη συνέχεια, θυμήθηκε όσα είχε πει ο «Ζοτς» μετά τον χαμένο τελικό του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι το 2001 και τα οποία είχαν να κάνουν με το ότι μία ομάδα δεν μπορεί να νικά πάντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments