Αθλητισμός

Γι’ αυτόν τον σούπερ σταρ τινάζει την μπάνκα ο ΠΑΟΚ !

Γι’ αυτόν τον σούπερ σταρ τινάζει την μπάνκα ο ΠΑΟΚ !
Αποφασισμένος να κάνει μεταγραφή που θα προκαλέσει σίγουρα ντελίριο χαράς στους φιλάθλους της ομάδας, είναι ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου!

Ο ΠΑΟΚ “κυνηγάει” μια μεγάλη μεταγραφή, που θα αλλάξει το επίπεδο της ομάδας και θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος στόχος του Δικεφάλου.

Ο Πορτογάλος άσος είναι “φευγάτος” από τη Βόλσφμπουργκ και στην Τούμπα φαίνεται πως κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας προφανώς ως “σύμμαχο” και την Ελληνίδα γυναίκα του.

Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον παίκτη για να τον φέρει ξανά στη ομάδα, το οποίο μπορεί να φτάνει ακόμα και το 1,5 εκ. ευρώ ετησίως!

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να δώσει ένα πολύ καλό ποσό και στη γερμανική ομάδα, προκειμένου να κλείσει το deal. Τα χρήματα αυτά αγγίζουν επίσης το 1,5 εκ. ευρώ, αν και οι απαιτήσεις της Βόλσφμπουργκ φαίνεται ότι είναι σε αυτή τη φάση αρκετά περισσότερες.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Δικεφάλος να εξετάσει και το ενδεχόμενο του δανεισμού του Πορτογάλου, αν διαπιστώσει ότι οι Γερμανοί είναι ανένδοτοι, καθώς, όπως προαναφέραμε, υπάρχει η διάθεση να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή με κάθε τρόπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments