Αθλητισμός

Σενάριο για Πάζνταν-Γέφτιτς

Σενάριο για Πάζνταν-Γέφτιτς
Διπλό μεταγραφικό σενάριο προκύπτει για τον ΠΑΟΚ από την Πολωνία, καθώς τα… τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Δικεφάλου, για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, Ντάρκο Γέφτιτς της Λεχ Πόζναν, αλλά και τον 29χρονο στόπερ της Λέγκια, Μίχαλ Πάζνταν.

Όπως σημειώνουν οι Πολωνοί, εκπρόσωποι των «ασπρόμαυρων», φέρεται να έχουν κάνει διερευνητική επαφή με την πλευρά της Λεχ, προκειμένου να μάθουν τις διαθέσεις τους, αναφορικά με το αν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον νεαρό Ελβετό με Σερβικές ρίζες ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι του συλλόγου από το Πόζναν, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Πολωνοί, ζητούν πάνω από ένα εκ. ευρώ, ούτως ώστε να παραχωρήσουν τον Γέφτιτς.

Όσον αφορά τον Μίχαλ Πάζνταν, οι συμπατριώτες του γράφουν πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του, με την διοίκηση της Λέγκια, να ζητά 2,5 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του. Ο 29χρονος αμυντικός ωστόσο έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Πολωνίας, κάτι που ενδέχεται να κάνει τους επιτελείς της Λέγκια, να… ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments