Αθλητισμός

“Χτυπάει” παντού μεταγραφικά ο Ολυμπιακός

“Χτυπάει” παντού μεταγραφικά ο Ολυμπιακός
Έτοιμος να προχωρήσει τις κινήσεις του και να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα.

Σε πολλά… μέτωπα κινείται ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα προκειμένου να προχωρήσει τις μεταγραφικές του κινήσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν… τριπλό χτύπημα.

Πρόκειται για τον στόπερ της Λέγκια, Μίχαλ Πάζνταν, αλλά και τον 28χρονο χαφ, Οτζίτζα Οφόε, που αγωνίζεται στην ίδια ομάδα, όπου πέρασε την περυσινή σεζόν ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μπεσνίκ Χάσι. Γράφτηκαν τα ονόματα τους στον Τύπο της Πολωνίας.

Πρόκειται για υπαρκτό ενδιαφέρον για τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η Λέγκια τους δίνει πακέτο έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιο του Βέλγου μέσου λήγει σε έναν χρόνο και ο έμπειρος στόπερ έχει ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ. 

Πολύ δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Μαροκινού εξτρέμ, Μεντί Καρσελά δείχνει να έχει μπει η ομάδα του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν πολύ δραστήριοι, η ρήτρα του δεν είναι μεγάλη (2,5 εκατ. ευρώ), αλλά δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί, αφού υπάρχει ανταγωνισμός από Ισπανία και Γαλλία. 

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν και πάνω σε άλλες περιπτώσεις. Υπάρχει ο Ιταλός Οκάκα και εξετάζεται και το ενδεχόμενο δανεισμού του από την Γουότφορντ, ενώ μια λύση που συγκεντρώνει πιθανότητες είναι ο Εμενίκε (30χρονος, 32 φορές διεθνής με τη Νιγηρία) που ανήκει στην Φενέρμπαχτσε και πρόκειται για παίκτη στο στιλ του Μποκανί. Ο Ολυμπιακός μάλιστα έχει καλή επαφή με τον τουρκικό σύλλογο.

Δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Μπέντζαμιν Μουκάντζο της Λοριάν, που κοστολογείται ακριβά παρότι η ομάδα του έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία και δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της. Είναι 55 φορές διεθνής με το Καμερούν και βασικός στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Ίσως αυτός να είναι ο παίκτης που παρακολουθεί ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη διοργάνωση και για τον οποίο έγινε λόγος τα προηγούμενα 24ωρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments