Ελλάδα

Ο δήμαρχος Παξών διαψεύδει την οικογένεια του Γουίλ Σμιθ για τα σκουπίδια στις παραλίες

Ο δήμαρχος Παξών διαψεύδει την οικογένεια του Γουίλ Σμιθ για τα σκουπίδια στις παραλίες
Ισχυρίστηκε πως με την οικογένειά της μάζεψαν 22 σακούλες.

«Απίστευτη υπερβολή» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Παξών τα όσα ισχυρίστηκε η κόρη Γουίλ Σμιθ περί συλλογής σκουπιδιών από τις παραλίες των Αντιπαξών.

Μιλώντας στο «Ε» και καλούμενος να σχολιάσει τις εικόνες που κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αρκετά δυσμενή σχόλια για τη χώρα μας, ο Σπύρος Βλαχόπουλος, επισήμανε τα εξής: 

«Στους Παξούς και στους Αντίπαξους αθροιστικά πρέπει να υπάρχουν πάνω από 100 παραλίες μικρές και μεγάλες. Από όλες αυτές τις παραλίες, κατά σύμπτωση η δεσποινίδα Σμιθ, πήγε στην πιο απρόσιτη που υπάρχει, στη βορειοδυτική ακτή των Παξών, που έχει μέτωπο στην Αδριατική. Όπως ξέρετε οι παραλίες που είναι ανοιχτές στο πέλαγος μπορούν να γεμίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή σκουπίδια, αφού στην Αδριατική υπάρχουν νησίδες από σκουπίδια που επιπλέουν και μπορεί να παρασυρθούν ανά πάσα στιγμή από τον καιρό. 

Όμως επειδή έχω εικόνα πολύ πρόσφατη του νησιού καθώς εγώ κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα πηγαίνω στους Αντίπαξους με ένα ταχύπλοο που έχει ο δήμος για να μεταφέρουμε σκουπίδια από ένα λιμανάκι που έχει εκεί, και ελέγχουμε και τις ακτές. Από τον περίπλου του νησιού δεν έχουμε συγκεντρώσει ποτέ πάνω από 6-7 σακούλες. Πώς είναι δυνατόν η κοπέλα αυτή, από μία παραλία, την οποία από τις φωτογραφίες δεν μπορώ να προσδιορίσω το πού είναι ακόμη και εγώ που είμαι γέννημα θρέμμα πώς γίνεται να μάζεψε 22 σακούλες. Πού βρήκε 22 σακούλες; Είναι απίστευτα υπερβολικό αυτό το νούμερο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments