Lifestyle

Η έκπληξη του Τανιμανίδη στη μητέρα του – Έκλαιγε από συγκίνηση (vid)

Η έκπληξη του Τανιμανίδη στη μητέρα του – Έκλαιγε από συγκίνηση (vid)
Ο παρουσιαστής επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης για χάρη του Survivor βρέθηκε στην άκρη του κόσμου και έμεινε για πέντε μήνες μακριά από την οικογένειά του.

Όπως είναι λογικό, οι δικοί του άνθρωποι του έλειψαν πολύ. Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού επιβίωσης, όμως, επέστρεψε πιο νωρίς απ’ ότι τον περίμεναν και έκανε έκπληξη στη μητέρα του στην Θεσσαλονίκη.

Με το που ανοίγει η πόρτα, η μητέρα του δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της και συγκινείται που βλέπει τον γιο της μετά από καιρό.

«Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύω αρκετά…με το Survivor όμως είναι η πρώτη φορά που λείπω 5 συνεχόμενους μήνες μακριά από το σπίτι μου, την οικογένειά μου! Και μου έλειψαν όλοι πολύ, λιιιιιγο περισσότερο η μητέρα μου!

Γι αυτό της έκανα μια έκπληξη και εμφανίστηκα στην πόρτα του σπιτιού λίγες μέρες νωρίτερα από ότι περίμενε για να δω την αντίδραση της…ανεκτίμητη!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε καθημερινά δίπλα μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα και γι αυτό δεν τους δίνουμε την απαραίτητη προσοχή, δεν τους λέμε πόσο συχνά τους αγαπάμε. Δεν χρειάζεται να αλλάξει κανείς ήπειρο για να καταλάβει την άξια της οικογενείας!», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στα social media, ποστάροντας και σχετικό βίντεο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments