ΝΔ: Ο Τόσκας είναι ανεπαρκής – Τι απάντησε ο Τόσκας | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Ιουνίου 2017, 18:11 23 Ιουνίου 2017, 18:11

Να ασχοληθεί με το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών καλεί τον υπουργό Προστασίας, Νίκο Τόσκα, η Νέα Δημοκρατία, η οποία κάνει λόγο για ανεπάρκειά του, όπως και γενικότερα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Θα συνιστούσαμε στον συνομιλητή των “συλλογικοτήτων” κ. Τόσκα να ασχοληθεί, επιτέλους, σοβαρά με την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών από το να εκδίδει ανακοινώσεις που εκθέτουν συνολικά την Κυβέρνηση, αλλά και τον ίδιο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ και προσθέτει:

«Ρόλος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεν είναι η κριτική στους εκπροσώπους των αστυνομικών, αλλά η ασφάλεια των πολιτών και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών της αστυνομίας, που έχουν οξυνθεί, λόγω της πρωτοφανούς ανεπάρκειας του κ. Τόσκα και της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ». 


«Οσον αφορά τη θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την πρωτοβουλία της ΠΟΑΣΥ, καλούμε τον κ. Τόσκα να ξαναδιαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση του Κόμματος για να συνειδητοποιήσει ότι η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σταθερή», καταλήγει.


Η απάντηση του Νίκου Τόσκα


«Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από 114 λέξεις μιας ανακοίνωσης της ΝΔ, αποφεύγοντας για άλλη μια φορά να απαντήσει εάν είναι υπέρ ή κατά της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια», απάντησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ετικέτες: