Αθλητισμός

Άλτμαν, Κολοβέτσιος και επιθετικός για Παναθηναϊκό!

Άλτμαν, Κολοβέτσιος και επιθετικός για Παναθηναϊκό!
Από τη συνάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο προέκυψαν αρκετά σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.n

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό δύο στόχοι της ομάδας είναι ο Έλληνας αμυντικός που αποχώρησε από την ΑΕΚ, Δημήτρης Κολοβέτσιος αλλά και ο Ισραηλινός, Όμρι Άλμαν. Για αμφότερες τις περιπτώσεις έχουν ήδη γίνει κάποιες ενέργειες πριν ακόμα ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Πλέον, μετά και τη σημερινή συνάντηση του Ουζουνίδη με τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στις δύο υποθέσεις.

Από εκεί και πέρα, ένα σημαντικό ζήτημα αφορά στον Μάρκους Μπεργκ καθώς η διαφαινόμενη αποχώρησή του για τα Εμιράτα δημιουργεί ένα πολύ σημαντικό κενό στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Επιθυμία του τεχνικού της ομάδας είναι μέρος των χρημάτων της επικείμενης μεταγραφής να δοθούν προκειμένου να αποκτηθεί παίκτης για τη θέση αυτήν. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε καταφατικά λέγοντας στον Ουζουνίδη ότι αυτό θα συμβεί.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και το θέμα του Ροντρίγκο Μολέδο με τον προπονητή των πρασίνων να ζητά κάτι ανάλογο με αυτό για τον Μάρκους Μπεργκ. 

Δηλαδή σε περίπτωση που για τον Βραζιλιάνο αμυντικό φτάσει πρόταση που ικανοποιεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και πάλι να διατεθεί μέρος των χρημάτων προκειμένου να αποκτηθεί παίκτης για τα μετόπισθεν.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments