Αθλητισμός

Απαντά θετικά στον Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ!

Απαντά θετικά στον Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ!
Ο Κένι Γκάμπριελ αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods και θα παραμείνει στους «πράσινους» για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ξεκινήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και σε αυτόν βρίσκεται και ο Κένι Γκάμπριελ. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήρθε στην Αθήνα μετά τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ και έδωσε πολλές λύσεις μέσα στη σεζόν και κυρίως στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League με τον Ολυμπιακό. 

Η ικανότητά του να έρχεται από τον πάγκο και να προσφέρει σε άμυνα και επίθεση εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αποφάσισε πως θέλει να τον έχει στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Έτσι, οι «Πράσινοι» έκαναν πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Γκάμπριελ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει αποδεκτή από τον Αμερικανό φόργουορντ. Ο 27χρονος άσος είδε και άλλες ομάδες να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, όπως η Μπεσίκτας, ωστόσο είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods και αποφάσισε να παραμείνει στο ρόστερ των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης.

Η θετική απάντηση του Γκάμπριελ θα γνωστοποιηθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να προχωρά στα επόμενα αγωνιστικά και μεταγραφικά ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments