Αθλητισμός

Η τσεκουριά στο κεφάλι των οπαδών του Παναθηναϊκού

Η τσεκουριά στο κεφάλι των οπαδών του Παναθηναϊκού
Μπεργκ δεν έχει ο Ολυμπιακός. Ποιος είναι και δεν τον πιάνει το μάτι μας; Ούτε η ΑΕΚ έχει Μπεργκ, ούτε ο ΠΑΟΚ.

​Μπεργκ δεν έχει ο Ολυμπιακός. Ποιος είναι και δεν τον πιάνει το μάτι μας; Ούτε η ΑΕΚ έχει Μπεργκ, ούτε ο ΠΑΟΚ. Για τον οπαδό του Παναθηναϊκού μετράει αυτό, ότι παίκτη σημαία δεν έφτιαξε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Και πώς να φτιάξει όταν η ΠΑΕ με αφεντικό τον Μαρινάκη εξελίχθηκε σε κανονικό κέντρο διερχομένων. Αλά Ρούλα Κορομηλά της λησμονημένης.

Μία φορά και ένα καιρό το κορίτσι έκανε εκείνα τα πολυέξοδα πολυχρωματιστα show και στο πλατώ κυκλοφορούσαν αρκετοί καλεσμένοι ταυτόχρονα. Η κυρία Ρούλα, πρωτοπόρος στον ρουλισμό που ακολούθησαν άλλες ξανθές της εγχώριας τιβί, γινόταν τροχονόμος στην εκπομπή της. ”Έλα ‘δω εσύ…”, ”Περίμενε εσύ…”, ”Φύγε εσύ…”. Το ίδιο και στον Ολυμπιακό. Έρχονται παίκτες για να… φύγουν, όχι να μείνουν.

Ζημιά για τον βαζέλο η απόφαση του Μπεργκ να την κοπανήσει. Τσεκουριά στο κεφάλι τους ήρθε. Τι να λέμε. Πρωτάθλημα δεν βλέπουν έτσι που έγιναν φτωχαδάκια, όμως καμάρωναν τον Μπεργκ. Είμαστε κι εμείς σε κάτι καλύτεροι. Έχουμε παίκτη που δεν τον βρίσκεις στους άλλους. Τον βομβαρδιστή Μπεργκ. Το διαμάντι.

Και επειδή ο Σουηδός δεν είναι Καρέλης, η ”προδοσία” του ήταν αληθινό κτύπημα. Κεραυνός με ηλεκτροπληξία. Η ψυχρολουσία.Μεταξύ μας, ο κόσμος καταλαβαίνει, στην πραγματικότητα δεν τα βάζει με τον Μπεργκ, άσε ότι τα ”άκουσε” το παλληκάρι. Είναι η πίκρα τους, ότι ο πήχυς στην ομάδα κατέβηκε ακόμα πιο χαμηλά. Ότι ο Παναθηναϊκός έχει κοντύνει. Τους ήρθε κι αυτό με τον Μπεργκ και τους τελείωσε. Τι κουράγιο να τους δώσει η ομάδα εν όψει της νέας σαιζόν;

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments