Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Θετικός ο Αλαφούζος για συνάντηση με Γιαννακόπουλο

Παναθηναϊκός: Θετικός ο Αλαφούζος για συνάντηση με Γιαννακόπουλο
Για Παναθηναϊκή συσπείρωση έκανε λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κι ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται θετικός να καθίσει στο τραπέζι και να συζητήσει με τον ιδιοκτήτη της “πράσινης” ΚΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού έστειλε μήνυμα συσπείρωσης όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων τόσο με τη χθεσινή του ανάρτηση στο Instagram, όσο και με την ανακοίνωση της ΚΑΕ που ακολούθησε, μετά από τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος από την πλευρά του πάντως εμφανίζεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να συζητήσουν για το μέλλον -συνολικά- του Τριφυλλιού, όπως αναφέρει στη στήλη του στη “Live Sport” ο Βασίλης Βέργης. 

Ο πρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ που βρίσκεται στο εξωτερικό, ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για την ανάρτηση του κ.Γιαννακόπουλου στο Instagram, με την οποία καλούσε σε Παναθηναϊκή συσπείρωση που θα αφορά και το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, αλλά και τον Ερασιτέχνη. 

Οι σχέσεις των δύο ανδρών βρίσκονται εδώ και καιρό σε καλό επίπεδο κι από τη στιγμή που η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό είναι πλέον οριακή, θεωρείται αρκετά πιθανό να τα πουν από κοντά με την επιστροφή του Αλαφούζου στην Ελλάδα, στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, ώστε να φανεί αν μπορεί να υπάρξει κάποιο επίπεδο συνεργασίας.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments