Αθλητισμός

“Βόμβα” Αλέφαντου για Βαρδινογιάννη – Γιαννακόπουλο

“Βόμβα” Αλέφαντου για Βαρδινογιάννη – Γιαννακόπουλο
Ο Νίκος Αλέφαντος "κάνει" ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, "δείχνει" τον αντι-Μποκανί, αλλά και τον επόμενο κορυφαίο παίκτη στον πλανήτη.

Το παιδάκι ο Ρέτσος να γίνει καλά ευχόμαστε. Πώς γλίτωσε… Kαι μια φάση που δεν​φαινόταν έτσι ρε παιδί μου. Περάσαμε αγωνία όλοι. Με ρωτάει ο Θέμης αν μου έχει τύχει ποτέ τέτοιο πράγμα ως προπονητής. Όχι, ποτέ, ευτυχώς. Να του δώσουν πάντως λίγο χρόνο του παιδιού γιατί τέτοιο χτύπημα στο κεφάλι είναι σοβαρό. Πώς έπεσε έτσι κάτω, τράβαγαν όλοι τα μαλλιά τους.

Δεν μπορώ να σχολιάσω το ματς γιατί έπαιζαν πολλοί νέοι και επίσης η αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν πολύ χαμηλής δυναμικότητας. Έχουν προσόντα οι νεαροί του Ολυμπιακού αλλά θέλει μεταγραφές η ομάδα, μην κρυβόμαστε. Εγώ τα λέω για το καλό. Και για τον Μποκανί είδατε πόσο συγκρατημένος ήμουν όταν αποκτήθηκε. Όπως και για τον Καρντόσο.

Γκολτζή και αθλητή θέλει ο Ολυμπιακός πρώτα απ’ όλα. Γκολτζή και γρήγορο. Όλα τα άλλα φτιάχνονται.

Πάμε τώρα στην υπόθεση του Μπεργκ και του Παναθηναϊκού. Έγιναν μεγάλα λάθη σε αυτό το χειρισμό. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στη διοίκηση που να ξέρει μπάλα. Εγώ ήμουν αυτός που αποθέωνα τον Μπεργκ, όμως φέτος έπεσε. Έδειξε σημάδια πτώσης για την επόμενη σεζόν. Έπρεπε να το διαχειριστούν διαφορετικά. Έλα εδώ κύριε προπονητή, να πάρουμε αυτά τα λεφτά, όσα μπορούμε, και να σου τα δώσουμε να πάρεις άλλο επιθετικό καλό.

Δεν βλέπετε που πάει ο Μπεργκ; Για την αρπαχτή πριν κλείσει την καριέρα του πάει. Εξαφανίζεται από το χάρτη. Δεν τα γουστάρω αυτά, αν βλέπω τέτοια από παίκτες λέω άντε στο καλό και να μας γράφεις, δεν έχεις πια φιλοδοξίες.

Και τι τεχνικός διευθυντής και αηδίες, δεν υπάρχουν τεχνικοί διευθυντές στις μεγάλες ομάδες, ο προπονητής κάνει κουμάντο. Αν κάτσω και σας πω πόσες μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη δεν έχουν τεχνικό διευθυντή θα βαρεθείτε να διαβάζετε.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου πού βλέπω να καταλήγει ο Παναθηναϊκός, αν θα μπει ο Βαρδινογιάννης πάλι και τι θα γίνει με τον Γιαννακόπουλο.Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει Βαρδινογιάννης, αποσύρονται αυτοί σιγά σιγά από τις επιχειρίσεις, τώρα θα μπουν ξανά στην μπάλα που δεν έχει πια λεφτά; Δεν το πιστεύω. Για να τους βρίζουν πάλι;

Όσο για τον Γιαννακόπουλο αυτά που είπε είναι με το στόμα. Συστράτευση δεν μπορεί να υπάρξει. Τα είδαμε αυτά και απέτυχαν. Θα σου δίνουν άλλοι τα λεφτά τους για να κάνεις εσύ κουμάντο; Να βάζουν λεφτά όλοι να κυβερνάει ποιος; Να παίρνει και τη δόξα ποιος;

Σκοτώθηκαν μεταξύ τους στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ, τα είδαμε αυτά στο παρελθόν. Ένας πρέπει να βάζει τα λεφτά και να κάνει το κουμάντο. Όπως ήταν ο Κόκκαλης και όπως είναι ο Μαρινάκης.

Δεν έχουν άδικο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είναι εξαγριωμένοι με αυτά που γίνονται. Όμως δεν βλέπω διέξοδο εκεί. Και ούτε Γιαννακόπουλο βλέπω. Άλλο είναι το ποδόσφαιρο και άλλο είναι το μπάσκετ. Στο μπάσκετ είναι πιο εύκολα, έχεις έναν αντίπαλο μόνο τον Ολυμπιακό. Παίρνεις 5 καλούς παίκτες και καθάρισες. Έχει και τη γνώση εκεί, έχει και το μεράκι.

Και να σας πω κάτι; Οι κολλοσοί Παύλος και Θανάσης δεν μπήκαν τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, όταν η Ελλάδα ήταν μια άλλη χώρα, όταν τα φάρμακα πήγαιναν πολύ καλά και κονομούσανε πολλά λεφτά, θα μπει τώρα ο Δημήτρης στο ποδόσφαιρο που τα φάρμακα έχουν πέσει πάρα πολύ και το ποδόσφαιρο δεν δίνει πια λεφτά; Δεν το πιστεύω.

Παρακολουθώ την υπόθεση του Εμπαπέ, σας το λέω υπεύθυνα, αυτός είναι ο παίκτης του μέλλοντος. Μου αρέσει τρομερά. 18 χρονών, έχει τα φόντα να γίνει ο επόμενος μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο μετά τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Θα τα πω αναλυτικά στην επόμενη στήλη. Και 100 εκ. ευρώ να δώσει η Ρεάλ, αξίζει αυτή η επένδυση.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments