Αθλητισμός

Καλή η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λουντογκόρετς (1-1)

Καλή η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λουντογκόρετς (1-1)
Με αντεπιθέσεις... φωτιά, οι "ερυθρόλευκοι" έβγαλαν στοιχεία που δουλεύει ο Χάσι και ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 απέναντι στους πιο έτοιμους Βούλγαρους.

ntttttt

Θετικό ήταν το πρόσωπο που έδειξε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης απέναντι στη Λουντογκόρετς ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο και τελευταίο φιλοκό που έδωσαν στο Ζέεφελντ.

Οι παίκτες του Μέσνικ Χάσι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 απέναντι στους πιο έτοιμους Βούλγαρους, με ορισμένα από τα στοιχεία που δουλεύει ο προπονητής τους να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Σωστό πρέσινγκ, καλή κυκλοφορία της μπάλας και οργανωμένες αντεπιθέσεις.

Το γκολ της ομάδας του Χάσι σημείωσε στο 34ο λεπτό ο Φορτούνης με πλασέ στην κίνηση. Οι Βούλγαροι απάντησαν με υπέροχο σουτ του Μαρσελίνιο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο με εξαίρεση δύο περιπτώσεις δεν ενόχλησαν σχεδόν καθόλου τον Καπίνο.nn

Το ματς:n

Το πρώτο 20λεπτο πέρασε με τον Ολυμπιακό να δείχνει αρκετά ορεξάτος, να έχει κίνηση στο γήπεδο αλλά οι παίκτες του Χάσι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Ντος Σάντος. 

Το πέρασμα των λεπτών βρήκε τους Πειραιώτες να ζορίζονται αρκετά στην δημιουργία παιχνιδιού. Η Λουντογκόρετς πίεσε πολύ στις πρώτες πάσες όμως η τακτική αυτή της γύρισε μπούμερανγκ αφού έπειτα από ένα ωραίο κλέψιμο ο Ρομαό βρήκε ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα, «έσπασε» στον Ανδρούτσο ο οποίος γύρισε στον Φορτούνη που άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό.

Στο φινάλε του ημιχρόνου, οι Βούλγαροι ανέβηκαν και παρότι δεν μπόρεσαν να βγάλουν φάση μέσα απ’ το «κουτί» τελικά απάντησαν (1-1) ύστερα από εξαιρετικό μακρινό σουτ του Μαρσελίνιο στο 44’. 

Κάπως καλύτερος ήταν ο ρυθμός στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Οι ερυθρόλευκοι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα και ήταν πιο ουσιαστικοί στο γήπεδο. Μάλιστα, άγγιξαν το δεύτερο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά, ο Σεμπά έπειτα από όμορφη αντεπίθεση πλάσαρε άουτ (57’) και λίγο αργότερα (65’) ο Μάρτινς δεν μπόρεσε να νικήσει με σουτ από το ύψος της περιοχής τον αντίπαλο γκολκίπερ. Απ’ την πλευρά της, η ομάδα του Ντερμετζίεφ με εξαίρεση κάποιες ατομικές προσπάθειες δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Καπίνο, που έβλεπε τους αμυντικούς του να «καθαρίζουν» άνετα τις περισσότερες φάσεις.n

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Σισέ (55’ Νικολάου), Μποτία (60’ Ρισβάνης), Κούτρης (60’ Ντε λα Μπέγια), Ρομαό (72΄ Κασάμι), Σιώπης (60’ Μάρτινς), Φορτούνης (60’ Ζντιέλαρ), Ανδρούτσος (60’ Βέργος), Μάριν (60’ Γιαννιώτας), Σεμπά (76’ Μανθάτης)nnΛουντογκόρετς (Γκεόργκι Ντεμερτζίεφ): Ρενάν Ντος Σάντος, Σισίνιο (62’ Λούκας Σάσα), Πλαστούν, Τερζίεφ (46’ Μότσι), Νατάναελ (79’ Βασίλιεφ), Ανισέτ, Καμπανιάρο, Μαρσελίνιο (70’ Κισαντά), Βάντερσον (75’ Ζοάο Πάουλο), Μίσιτζαν (46’ Κεσέρου), Καφού (62’ Λουκόκι).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments