Τα Public φροντίζουν και για τους νέους γονείς! | Pagenews.gr
Pagenews Team 26 Ιουνίου 2017, 11:32 26 Ιουνίου 2017, 11:32

Τα Public, o νούμερο 1 προορισμός τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 54 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, που διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για την προσχολική ηλικία και ύστερα, εγκαινιάζουν πλέον τη νέα κατηγορία βρεφικών ειδών και παιχνιδιών για μωρά από 0 έως 12 μηνών. Τα καινούργια προϊόντα, που είναι διαθέσιμα κατ’ αποκλειστικότητα στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Public, έρχονται να διευκολύνουν την καθημερινότητα των γονέων, που μπορούν πλέον να κάνουν online όλες τις αγορές τους. 


Τα βρεφικά είδη ποικίλουν ανάλογα με την περίσταση και αφορούν σε βασικά προϊόντα για τις ανάγκες μεταφοράς, φαγητού, μπάνιου αλλά και ύπνου του νεογέννητου. Από καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου, σκεύη και καθίσματα φαγητού, βρεφικά παιχνίδια μπάνιου, στρωματάκια αλλά και περιστρεφόμενα παιχνίδια κούνιας, οι νέοι γονείς μπορούν να βρουν στo public.gr/cat/kids-and-toys/brefika/ ό,τι χρειάζονται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. 


Ακόμη, τα Public που δεν ξεχνούν τις ανάγκες της μητέρας έχουν εξασφαλίσει επώνυμα και ποιοτικά αξεσουάρ για αυτή την ευαίσθητη περίοδο, όπως προϊόντα για το θηλασμό, το άλλαγμα, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές (θερμόμετρα, θερμαντήρες, φίλτρα, κ.ά.) με αξιόπιστες μάρκες όπως iNANNY, PHILCO, PHILIPS AVENT, MAM, SUAVINEX κ.α. 


Παράλληλα τα Public έχουν εξασφαλίσει μία σειρά από αξιόπιστες και ποιοτικές μάρκες (BABY JOGGER, BRITAX, NUNA, RECARO, THULE) για τη μεταφορά των βρεφών, και μπορεί κανείς να βρει online βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου, καρότσια, παρκοκρέβατα, σακίδια και αξεσουάρ. 


Η νέα κατηγορία βρεφικών ειδών, που έχει ήδη καταφτάσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα, περιέχει βιβλία για τους νέους γονείς καθώς και προϊόντα από επώνυμες μάρκες παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων είναι και η Fischer-Price, Disney, Playskool, AS Company, PLAYMOBIL 1-2-3, Lego και Play-Doh, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες ασφαλείας των βρεφών, ενώ πρόκειται να γίνουν οι συνοδοιπόροι τους στα πρώτα βήματα της μάθησής τους. 


Όπως πάντα, τα Public εξασφαλίζουν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, με υπηρεσίες πριν και μετά την αγορά, με δωρεάν παροχή των μεταφορικών εξόδων με αγορές άνω των 35 ευρώ, δυνατότητα πληρωμής με όλους τους τρόπους και δυνατότητα επιστροφής εντός 14 ημερών, αλλά και αυθημερόν κράτηση και παραλαβή των προϊόντων από το κοντινότερο κατάστημα. 


Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, κάθε εμπειρία, Public!

Ετικέτες: