Αθλητισμός

Ο Μπεργκ και η πραγματικότητα για Ουζουνίδη

Ο Μπεργκ και η πραγματικότητα για Ουζουνίδη
Ο Παναθηναϊκός που πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Μπεργκ και Ουζουνίδης που δεν… γίνεται να κάνει χειρότερη ομάδα από τον Στραματσόνι.

Σε περίοδο ανακατατάξεων βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που καλείται πλέον να πορευτεί στην επόμενη μέρα χωρίς τον ηγέτη της τελευταίας τετραετίας, Μάρκους Μπεργκ. Στη ζωή και κατ επέκταση στον αθλητισμό κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ωστόσο, θεωρείται δεδομένο ότι οι πράσινοι πρέπει να κάνουν μια προσεκτική επιλογή και να αποκτήσουν έναν παίκτη που θα καλύψει ένα μέρος των τερμάτων που σημείωνε ο Σουηδός.

Βέβαια επειδή ο Μπεργκ δεν ήταν απλά ένας παίκτης, αλλά κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, σηκώνει ιδιαίτερη κουβέντα η στάση που κράτησε. Μπορεί ο Σουηδός να είχε τα δίκια του για την καθυστέρηση στις πληρωμές και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό απέχει από την αντι-επαγγελματική στάση που τήρησε ο Σουηδός, ο οποίος διαπραγματεύτηκε χωρίς καν να ενημερώσει την ομάδα που είχε συμβόλαιο.

Όποια και να είναι τα παράπονα του Μπεργκ, μόνο για την αγάπη που πήρε από τον κόσμο και την αγωνιστική ανάταση που βίωσε με τα πράσινα, θα έπρεπε να σεβαστεί το τριφύλλι. Ακόμη κι αν έχει το δίκιο στη πλευρά του, η συμπεριφορά «το βάζω στα πόδια και κοιτάω μόνο τη πάρτη μου», είναι κάτι που δεν περίμενε κανείς από τον συγκεκριμένο παίκτη…

Από κει και έπειτα η επόμενη μέρα μπορεί να έχει πολλές δυσκολίες, έχει όμως και ενθαρρυντικά δείγματα γραφής από το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Τα όσα είδαμε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το επιτελείο του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μας πείθουν ότι υπάρχει ελπίδα. Αν οι πράσινοι δεν αποδυναμωθούν περισσότερο και προχωρήσουν σε κάποιες σωστές κινήσεις, τότε η ομάδα μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Για να το θέσουμε διαφορετικά, μοιάζει δύσκολο το τωρινό τεχνικό επιτελείο της ομάδας να παρουσιάσει το περσινό συνονθύλευμα που εμφάνιζε στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι… Αν ο Ουζουνίδης στηριχτεί από την διοίκηση(μεταγραφες, πληρωμές παικτών κλπ), τότε να είστε σίγουροι ότι το τριφύλλι θα κάνει βήματα προς τα εμπρός σε αγωνιστικό επίπεδο και θα παρουσιάσει ένα σύνολο που θα χαρακτηρίζεται από την συνέπεια. Το που μπορεί να φτάσει είναι μια άλλη κουβέντα.

Με λίγα λόγια η επόμενη μέρα θα βρει τον Παναθηναϊκό χωρίς τον μεγάλο του σταρ, αλλά σε αντίθεση με το περσινό ξεκίνημα με έναν άνθρωπο στον πάγκο που ξέρει δεδομένα που βρίσκεται και πώς να διαχειριστεί τον ρόλο του. Αυτό δεν είναι παρηγοριά, αλλά μια πραγματικότητα…

πηγή : sport-fm.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments