Οι βοηθοί του Μίσσα και η έναρξη της προετοιμασίας! | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Ιουνίου 2017, 14:59 28 Ιουνίου 2017, 14:59

«Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, o Βασίλης Γεραγωτέλλης και o Διαμαντής Παναγιωτόπουλος θα είναι οι συνεργάτες του Κώστα Μίσσα στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών, ενώ ο Γιάννης Παπαγεωργίου θα είναι ο γυμναστής της ομάδας» ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΟΚ και κατέληγε με την έναρξη της προετοιμασίας:

«Οι διεθνείς θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις 24 και 25 Ιουλίου. Η προετοιμασία θα αρχίσει την Τετάρτη 26 Ιουλίου, με την αποστολή να αναχωρεί για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει ως την 1η Αυγούστου».

Να σημειωθεί ότι η ΕΟΚ είχε μιλήσει και με τον Μιχάλη Κακιούζη ώστε να είναι δεύτερος πίσω από τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο και να κάνει ξεκίνημα στην προπονητική. Όμως από τη στιγμή που ο Δικαιουλάκος αρνήθηκε, ο Μίσσας ήθελε έναν πιο δικό του άνθρωπο και γι’ αυτόν τον λόγο επέλεξε τον Θανάση Σκουρτόπουλο ως άμεσο συνεργάτη του.

Βέβαια παραμένει άγνωστο αν θα προστεθεί στο προπονητικό team ο Κακιούζης team για να έχει και τον ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ τεχνικής ηγεσίας και παικτών. Κάτι που θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες.

πηγή:  gazzetta.gr